Skocz do zawartości
Gavcius

Dlaczego Tak Wolno?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i mam pytanie. Nie dawno kupiłem komputer:

Intel Pentium 4 630 (S775) 3.00 GHz HT (2MB cache) BOX

Gigabyte GA-8I955X Royal Intel 955X

2 X 1Giga A-DATA DDR2

GeForce 6600GT Gigabyte GV-N66T128VP 128MB VIVO/DVI BOX

Samsung SpinPoint 250 GB (8MB cache, Serial ATA II)

Zasilacz do obudowy Chieftec (GPS-400AA-101A) 400W

I pare innych jeszcze rzeczy....

Problem polega w tym ze wydaje mi sie ze nie chodzi on tak wydajnie jak powinien..

Na przykład w Cod 2 jak dam w eye zeby mi sie podlaczyl do jakiegos serwera to zanim ja wejde to kumpel zdazy dwa razy na niego sie zaladowac zanim ja raz to zrobie raz. bardzo dlugo czekam na pojawienie sie napisu ze laczy sie z serwerem a wczesniej jest czarny ekran przez jakis czas.W B2 tez jest tak samo laduje mi sie mapa cholernie dlugo a w grze nie czuc plynnosci tylko ciagle skoki i to nawet na minimalnych ustawieniach dlatego mysle ze grafa nie ma nic wspolnego bo bralem od kumpla eforce 6600 i tez to samo . moze to byc wina zbyt dych pojemnosci ramu i malych szybkosci?? czy moze dysku?? Prosze o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam i mam pytanie. Nie dawno kupiłem komputer:

Intel Pentium 4 630 (S775) 3.00 GHz HT (2MB cache) BOX

Gigabyte GA-8I955X Royal Intel 955X

2 X 1Giga A-DATA DDR2

GeForce 6600GT Gigabyte GV-N66T128VP 128MB VIVO/DVI BOX

Samsung SpinPoint 250 GB (8MB cache, Serial ATA II)

Zasilacz do obudowy Chieftec (GPS-400AA-101A) 400W

I pare innych jeszcze rzeczy....

Problem polega w tym ze wydaje mi sie ze nie chodzi on tak wydajnie jak powinien..

Na przykład w Cod 2 jak dam w eye zeby mi sie podlaczyl do jakiegos serwera to zanim ja wejde to kumpel zdazy dwa razy na niego sie zaladowac zanim ja raz to zrobie raz. bardzo dlugo czekam na pojawienie sie napisu ze laczy sie z serwerem a wczesniej jest czarny ekran przez jakis czas.W B2 tez jest tak samo laduje mi sie mapa cholernie dlugo a w grze nie czuc plynnosci tylko ciagle skoki i to nawet na minimalnych ustawieniach dlatego mysle ze grafa nie ma nic wspolnego bo bralem od kumpla eforce 6600 i tez to samo . moze to byc wina zbyt dych pojemnosci ramu i malych szybkosci?? czy moze dysku?? Prosze o pomoc.

a jakie masz łacze ?? bo długie ładowanie i lagi w grach multiplayer to wina własnie łacza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi