k a m e r e k Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Czy mieliście problemy z waszymi lapkami, gdy podpielisci monitor LCD desktop albo do innego monitora/tv, jakies problemy z obraazem, migotanie itp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) Czy mieliście problemy z waszymi lapkami, gdy podpielisci monitor LCD desktop albo do innego monitora/tv, jakies problemy z obraazem, migotanie itp?Podlaczalem zwykly TV a teraz mam non stop podpiety TV LCD 26" i zadnych problemow, zero migotania. Tylko w momencie przelaczania trybow (dual screen itp) albo zmiany rozdzielczosci to obraz znika na sekunde ale to chyba normalka. Edytowane 22 Stycznia 2006 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 do swojego miałem podłączone 2różne telewizory; 3 monitory wtym lcd oraz projektor (podłączony do vga) - nie miałe żżadnego problemu na żadnym z tych urządzeń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio-Jedi Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 A ja mialem/mam problem. Laptop z karta Radeon X700, podlaczam monitor CRT Mitsubishi i nie moge za Chiny ustawic na nim odswiezania innego niz 60Hz. Moze ktos wie jak temu zaradzic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skibi Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Zmień sterowniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...