GoLo Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Dzis kupilem to goofno :evil: i mam kilka powaznych zastrzezen. 1.karta nie wchodzi mi do budy - musialem zdjac sledzia zeby ja wsadzic :evil: 8O :x 2.max co udalo mi sie wykrecic bez artefaktow to 175@200/400@410 :evil: :!: :evil: Przeciez on powinien sie super krecic.. a przy 420 na pamieciach mialem artefakty w 3Dmarku :evil: :x za tydzien jade te goofno zwrocic na wgk pod pretekstem ze mi niedziala w obudowie a ja przecie lama i niewiem czemu ;) i kupic od majdan-a R8500BBA bo dzis sie nie udalo :(.. Zastanawia mnie tylko czy na az tak c*ujowa karte trafiem, czy moze palit ostatnia serie takich goofien wyposcil.. bo jak wczesniej czytalem to sie bardzo ladnie krecily.. a ten moj nie chce :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 ile dałes za to cudo??? oc 200/410???total porażka oddaj ten shit czym predzej - za 450 mozna juz kupic moim zdaniem najlepszego gf3ti200 (260/560-tak się kręci) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 wytargowalem z 410 na 400 ;) a tak ladnie sie zapowiadal... fioletowy laminat.. ladne radiatorki na pamiatkach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 ja mam palita i mi sie kreci na core 175@250 i pamieci 400@545 (jak zapodam 55o juz sa artefakty) ale nie caly czas mam go tak podkreconego. normalnie na codzien mam go podkreconego na 175@235 i pamieci 400@535 i z takimi ustawieniami chodzi mi non stop od kilku miechow i jest wszystko ok a czasem do testow ide z nim wlasnie wyzej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Tragedia ten twój GF jeszcze nie widziałem tak słabo kręnconcego sie ti200 , Radeon8500LE BBA napewno będzie lepszy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 jak na palita to baaaaardzo słabo kurde dobrze że wybrałem radka 8500LE od SuperGrace bo też miałem ochote na tego gf 3 200 i podkręcenie go do 500 (u innych chodzi nawet wyżej ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 jak myślicie ile wyciągne w 3dmarku na Athlonie 1000mhz 384mb ram i radku 8500LE 260na460mhz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 odpal 3Dmarka i sprawdz :P a serio to niemam pojecia.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 heh radka dopiero jutro zamontuje i sie martwie jak sie będzie kręcił :( bo standardowe taktowanie ma 250na440!!! 4ns pamięć samsunga podobno bardzo słabo :( tak mi kumpel mówił teras szukam nowego biosu bo mi ktoś powiedział że to pomoże tylko po co mi bios jak go wgrać nie umeim:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 ... tylko po co mi bios jak go wgrać nie umeim:( to zerknij na TPC - tam w wojnie klonow albo gdzies indziej Kris objasnial wszystko co i jak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 jak myślicie ile wyciągne w 3dmarku na Athlonie 1000mhz 384mb ram i radku 8500LE 260na460mhz??Z jakieś 6000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 no naprawde cieniutko... ja na takich jak ponizej jade na codzien, a ekstremalnie: 237/546 Trafiles na jakis maxymalnie h***wy egzemplarz. moze sie zastanow nad wymiana na inny poprostu bo karta naprawde godna polecenia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 wiem ze to fajna karta.. ale jednak chyba wole R8500LEBBA :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 tobiasz mozesz sie spodizwac okolo 6200-7000pkt a troche skiepscilessprawe z tym super grejsem ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Dzis kupilem to goofno :evil: i mam kilka powaznych zastrzezen. 1.karta nie wchodzi mi do budy - musialem zdjac sledzia zeby ja wsadzic :evil: 8O :x 2.max co udalo mi sie wykrecic bez artefaktow to 175@200/400@410 :evil: :!: :evil: Przeciez on powinien sie super krecic.. a przy 420 na pamieciach mialem artefakty w 3Dmarku :evil: :x za tydzien jade te goofno zwrocic na wgk pod pretekstem ze mi niedziala w obudowie a ja przecie lama i niewiem czemu ;) i kupic od majdan-a R8500BBA bo dzis sie nie udalo :(.. Zastanawia mnie tylko czy na az tak c*ujowa karte trafiem, czy moze palit ostatnia serie takich goofien wyposcil.. bo jak wczesniej czytalem to sie bardzo ladnie krecily.. a ten moj nie chce :( sproboj wymienic karte na inny egzemplarz bo karta naprawde jest niezla ja na tym co ponizej mialem prawie 8k w 3d marku i to przeciez na chamskich sd ramach 133mhz a przeciez na ddr mialbym ok 10% wiecej co juz byloby calkiem nielichym wynikiem. ja bym zamist sie pienic poszedl cos sciemnil i poprodsil o wymiane na inny. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogers Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Dzis kupilem to goofno :evil: i mam kilka powaznych zastrzezen. 1.karta nie wchodzi mi do budy - musialem zdjac sledzia zeby ja wsadzic :evil: 8O :x 2.max co udalo mi sie wykrecic bez artefaktow to 175@200/400@410 :evil: :!: :evil: Przeciez on powinien sie super krecic.. a przy 420 na pamieciach mialem artefakty w 3Dmarku :evil: :x za tydzien jade te goofno zwrocic na wgk pod pretekstem ze mi niedziala w obudowie a ja przecie lama i niewiem czemu ;) i kupic od majdan-a R8500BBA bo dzis sie nie udalo :(.. Zastanawia mnie tylko czy na az tak c*ujowa karte trafiem, czy moze palit ostatnia serie takich goofien wyposcil.. bo jak wczesniej czytalem to sie bardzo ladnie krecily.. a ten moj nie chce :( miałem GF3 Palita...teraz ma GF4Ti4200 128 Palita i obie naprawdę kiepsko się kręcą......no nie wina egzemplaża tylko "Palita"..... Maxymalny zegar pamięci jaki mogłem ustawić na GF4Ti to 472MHz (powyżej artefakty).....teraz w weekend zamontowałem radiatory Termaltakea na pamiątki od karty i teraz kręci się do 500Mhz...... ale z tego co pamiętam 3Ti standardowo miała radiatory na pamiątkach więc wiele nie zdziałasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 pewnie wyboru musisz dokonac sam bo sa 2 sprzeczne opinie niektorzy mowi ze sie dobrze kreci inni ze slabo .wybor pozostawiamy tobie(znajac zycie to zalezy od egzemplarzu). ale wybierz sam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nius Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 ja myśłe że trafiłeś jednak na kiepski egzempl. Mialem do czynienia z dwoma palitami gf3ti200 64 mb, Moj spoko chodzi na 240/540 drugiego testowałem do 220/500 - bez problemów, dalej nie probowalem bo nie mó komp i czasu było za mało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogers Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Tak z ciekawości czy posiada ktoś jeszcze może tego Palita GF4Ti4200 na 128MB.......chętnie podziele się "wrażeniami" z kręcenia tej karty.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Dzis kupilem to goofno :evil: i mam kilka powaznych zastrzezen. 1.karta nie wchodzi mi do budy - musialem zdjac sledzia zeby ja wsadzic :evil: 8O :x 2.max co udalo mi sie wykrecic bez artefaktow to 175@200/400@410 :evil: :!: :evil: Przeciez on powinien sie super krecic.. a przy 420 na pamieciach mialem artefakty w 3Dmarku :evil: :x za tydzien jade te goofno zwrocic na wgk pod pretekstem ze mi niedziala w obudowie a ja przecie lama i niewiem czemu ;) i kupic od majdan-a R8500BBA bo dzis sie nie udalo :(.. Zastanawia mnie tylko czy na az tak c*ujowa karte trafiem, czy moze palit ostatnia serie takich goofien wyposcil.. bo jak wczesniej czytalem to sie bardzo ladnie krecily.. a ten moj nie chce :( Koleś!!! Palit jedyne co dobrze robi to sraj taśmy. Ja mam GF3Ti500 Gainward`a i normalnie przy odrobinie czasu można z niego zrobić takiego rumaka który mi kompa rozwali od środka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 stary trafiles chyba na jakis z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y egzemplarz albo podkrecac nie umiesz ZOBACZ MOJ PODPIS(chlodzenie standartowe) mam palita gf3ti200 64mb i kreci sie o wiele dalej tylko ze przy core 280 i mem 580 mam artefakty (wycisnolem tyle po wystawieniu budy na na balkon przy -10 na dworze) TA karta Kreci sie zajebiscie!!! ps. moze masz egzeplarz z pamiatkami 10 ns :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Dzis kupilem to goofno :evil: i mam kilka powaznych zastrzezen. 1.karta nie wchodzi mi do budy - musialem zdjac sledzia zeby ja wsadzic :evil: 8O :x 2.max co udalo mi sie wykrecic bez artefaktow to 175@200/400@410 :evil: :!: :evil: Przeciez on powinien sie super krecic.. a przy 420 na pamieciach mialem artefakty w 3Dmarku :evil: :x za tydzien jade te goofno zwrocic na wgk pod pretekstem ze mi niedziala w obudowie a ja przecie lama i niewiem czemu ;) i kupic od majdan-a R8500BBA bo dzis sie nie udalo :(.. Zastanawia mnie tylko czy na az tak c*ujowa karte trafiem, czy moze palit ostatnia serie takich goofien wyposcil.. bo jak wczesniej czytalem to sie bardzo ladnie krecily.. a ten moj nie chce :( ..dziwne. mi sie podoba. sciagnolem radiator a tam Ti500 (!) ..zreszta poczytaj sobie: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=112...der=asc&start=0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 stary trafiles chyba na jakis z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y egzemplarz albo podkrecac nie umiesz ZOBACZ MOJ PODPIS(chlodzenie standartowe) mam palita gf3ti200 64mb i kreci sie o wiele dalej tylko ze przy core 280 i mem 580 mam artefakty (wycisnolem tyle po wystawieniu budy na na balkon przy -10 na dworze) TA karta Kreci sie zajebiscie!!! ps. moze masz egzeplarz z pamiatkami 10 ns :) Moja trochę gorzej bo tylko na 280/505 - ale 128MB więc dla tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...