MiC}{U Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 PROLINK GeForce 4 Ti4200 moge kupic go za 600-650zl warto ??????(nowa) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 jak 128MB to warto (kosztuja w okolicach 800zl) jak 64MB to za tyle samo kupisz w sklepie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Jeżeli nowa to dość tanio, ale prolink do mnie nie przemawia :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 drogo- za tyle mozna kupic msi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiC}{U Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 drogo- za tyle mozna kupic msito podaj jakis sklepik z msi za ta cene czekam !?!?!?!?!?!?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 po tyle sa w action Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiC}{U Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 po tyle sa w action http://www.action.pl/products/product.php?prid=5913 tylko oni tu zadnych cen nie podaja :(( co ty nato moze ja jestem slepy :) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 po tyle sa w action http://www.action.pl/products/product.php?prid=5913 tylko oni tu zadnych cen nie podaja :(( co ty nato moze ja jestem slepy :) :lol: sklep.action.pl lamko!!!!! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 może są tylko dla zarejestrowanych... Ale na stronie prolinka podaja sugerowaną cenę detaliczną: GeForce4 TI 4200 64MB DDR TV - 656PLN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiC}{U Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 po tyle sa w action http://www.action.pl/products/product.php?prid=5913 tylko oni tu zadnych cen nie podaja :(( co ty nato moze ja jestem slepy :) :lol: sklep.action.pl lamko!!!!! :lol: Thnx :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiC}{U Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Qr**** tak to jest jak sie nie zna hasla :(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiC}{U Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 albo powiedzcie chociaz jak wyciagnac haslo z exela :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 PROLINK GeForce 4 Ti4200 moge kupic go za 600-650zl warto ??????(nowa)Ja bym wzial - cena nawet spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 może są tylko dla zarejestrowanych... Ale na stronie prolinka podaja sugerowaną cenę detaliczną: GeForce4 TI 4200 64MB DDR TV - 656PLN Oszalales chcesz zeby zbankrutowal. Na www.polbras.com kupilem Prilonka Ti4200 64MB z TV za 621 z przesylka i wszystkim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 PROLINK GeForce 4 Ti4200 moge kupic go za 600-650zl warto ??????(nowa)Ja bym wzial - cena nawet spoko.za ta cene wole MSI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 może są tylko dla zarejestrowanych... Ale na stronie prolinka podaja sugerowaną cenę detaliczną: GeForce4 TI 4200 64MB DDR TV - 656PLN Oszalales chcesz zeby zbankrutowal. Na www.polbras.com kupilem Prilonka Ti4200 64MB z TV za 621 z przesylka i wszystkim Znalazłeś tam słowo SUGEROWANA? Zawsze jesteś taki nerwowy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Uwazam ze za to cene nie warto. Posiadam ta karte i jestem zadowolony ale ja za nia dalem 2 miesiace temu 625, a za nie cale 700 mozesz miec MSi. Ktos powie ze jestem zadowolony a nie polecam PRolinka, to odrazu mowei ze jush jak tu niektorzy polecali komus tego prolinka to odrazu najezdzali an goscia ze jest nienoramlny polecac go to nic nie pisze ;) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...