Skocz do zawartości
MaciekR

Hyundai ... Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio moją uwage zwrócił prawy dolny róg mojego monitora tz. mam problem bo .... skacze :/ nigdy nie mialem z tym monitorem problemów a mam go od 5 lat.

Zauwazyłem to ok.3 tyg temu a dzis ten "punkt" przeniusł sie na prawy górny róg ...

Nie wiem co mam z tym robic, na dłuzsza mete nie jest to AZ tak bardzo widoczne i nie przeszkadza mi to ....

Wiecie co moze byc powodem tego skakania???

Z góry thx za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

1.Być może w pobliżu masz jakiś zasilacz i zmienił położenie (pola magnetyczne)

2.Zaczyna padać synchronizacja pionowa a z tym już do serwisu. B)

ps.hardwin fajnie przyjmujemy na forum nowych ludzi zamiast zatrzymać odsyłamy gdzie indziej.

Tak na marginesie elektroda.pl jest MOCNO specjalizowanym i fachowym forum -nie znasz się dobrze na

elektronice to nie wchodz. Odpowiedz w stylu "wymień stk ustaw bias i gra" nie do wszystkich dociera jednakowo.

Edytowane przez Arekservice

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

1.Być może w pobliżu masz jakiś zasilacz i zmienił położenie (pola magnetyczne)

2.Zaczyna padać synchronizacja pionowa a z tym już do serwisu. B)

ps.hardwin fajnie przyjmujemy na forum nowych ludzi zamiast zatrzymać odsyłamy gdzie indziej.

Tak na marginesie elektroda.pl jest MOCNO specjalizowanym i fachowym forum -nie znasz się dobrze na

elektronice to nie wchodz. Odpowiedz w stylu "wymień stk ustaw bias i gra" nie do wszystkich dociera jednakowo.

hmm arek nie sadzilem ze tu taki "przesiusiak" jest co sie tak dobrze zna

ja tylko chcialem pomoc chlopakowi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi