AMDX Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Witam Temat standardowy Potrzebana mi siłownia pod Asrock ULi dual , A64 3000 venice , gf4 440se ( w bliskiej przyszłości 7800 GT), 512 ddr geil Chodzi mi o zasilacz cena/jakość czyli jak najtaniej aby bezpiecznie i styk na medium oc nie chce wydawać kupy siana na siłownie... 1 ile Minimum Wat musi być ?? (to tego seta) 2 Jaka jest dobra tania firma ?? nie interesuje mnie super zasilacz z dodatkowymi wyjściami lampkami i bajerami 3 Powinien być bezpieczny nie chce żeby sprzęt mi odjechał <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zamiast zadawać głupie pytania poczytaj przyklejony topic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMDX Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) czytałem nic nie znalazłem (interesującego) ... interesuje mnie np. NeoTEC X3800 380W ale nie wiem czy te napięcie styka zamiast pisać głupie* odpowiedzi odpowiedz i masz spokój ... Edytowane 22 Stycznia 2006 przez AMDX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...