karolkomp Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zrobiłem sobie płytkę bootowalną z Windows za pomocą PeBuildera ale polecenie regedit odwołuje się do rejestru tego właśnie systemu. Jak i czy można edytować rejestr w windows zainstalowanym w komputerze za pomocą tego z płytki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Plik>załaduj gałąż rejestru I ładujesz plik z dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkomp Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 A gdzie znajduje się gałąź rejestru w XP? Z tego co wiem to rejestr jest przechowywany w różnych miejscach C:\windows\system32\config i \Documents and Settings\nazwa użytkownika Więc jak mam go otworzyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...