basik Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Chcialem zapytac czy temperatura dysku Samsung SP0822N 80GB ktora wynosi 50 stopni po zakonczeniu ogladania filmu nie jest troche za wysoka ? Temp taka podaja programy w win miedzy innymi Speed Fan. Mam tez drugi dysk takze samsunga SP0802N i ten dochodzi max do 34 stopni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 ja mam samsunga 160gb i mam max 26 stopni :D Może masz słabą wentylacje powietrza w obudowie Najlepiej daj pod dysk jakiś wiatrak by chłodził go ja tak mam i jest wszystko ok !!! Polecam ci :D Pozdro !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 50*C to troche duzo. Zainwestuj w jakies chlodzenie - Twoj HDD bedzie Ci za to wdzieczny :wink: pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...