Skocz do zawartości
Gość Mac4

Zmiana Karty, Czy Jest Sens?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mimo wszystko sądzę, że nia ma:D No chyba, że X800 to jakiś okaleczony, zajechany kastrat kiepskiej firmy, a chcesz zmienic na 6800GS Gainwarda :D

Co masz na mysli kastrat? Jesli chodzi Ci o kastrata ktory posiada 8 potokow i 256MB pamieci marki niech bedzie Sapphire (prawie jak noname :lol2: )to jak najbardziej warto i to nie koniecznie Gainwarda (bo oni potrafia tylko kase liczyc :mur: ). Pozostaje kwestia ile musisz dolozyc do interesu jak nie duzo to zamieniaj :wink: pozdro Edytowane przez chemiczny_ali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja wiem... :P

Mój X800 to normalny pełny Sapphire X800 czyli 12 potoków ;)

Taktowania? Hmm... 400/700 nie jest kręcony :D

W 03 ma troche ponad 10k. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co masz na mysli kastrat? Jesli chodzi Ci o kastrata ktory posiada 8 potokow i 256MB pamieci marki niech bedzie Sapphire (prawie jak noname :lol2: )to jak najbardziej warto i to nie koniecznie Gainwarda (bo oni potrafia tylko kase liczyc :mur: ). Pozostaje kwestia ile musisz dolozyc do interesu jak nie duzo to zamieniaj :wink: pozdro

Miałem na myśli jakiegoś powercolora z zaniżonymi taktowaniami i pamieciami hynix 3.0ns :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

6800GS Gainwarda :D

Miałem na myśli jakiegoś powercolora z zaniżonymi taktowaniami i pamieciami hynix 3.0ns :D

A gaiward daje 5ns i co :mur: Kręcą klientów jak leci :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zależy za ile sprzedam Radka :D

GS'a widziałem za 750zł ;)

Nie jest źle chyba ;]

No nie jest zle ale imho jak za GT dostaniesz 500zl to nie warto dokladac 250zl do nowej karty. Koszt jest niewspolmierny ze wzrostem wydajnosci. Jezeli wymiana wyjdzie Cie ok.100zl to warto jak wiecej to czekaj i ciulaj kase na cos nowego :wink: pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi