nikita:D Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Witam wszystkich! Chciałbym abyście pomogli mi w wyborze nowej płyty głównej na socket 939. Napewno płyta musi mieć AGP x8. Ograniczenie cenowe to 400zł ;) Mam nadzieje że za tę kwote dostane jakąś przyzwoitą płytke główną! Piszczie propozycje oraz najlepiej umieszczajcie linki. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Asrock K8 939Dual-Sata2 cena około 230zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 A za reszte kasy dorzuc troche ramu :> zawsze sie przyda ;P OT:Maciaq zmieniłes avatarka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) OT:Maciaq zmieniłes avatarka icon_smile3.gif OT: Fajny czy nie? Bo tamten mi sie nie podobał. Pozdro. Edytowane 22 Stycznia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikita:D Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 A coś do 400zł takiego jak DFI Lan Party znajde?? Gdzieś widziałem za 375zł ale już nie pamiętam...podobno procki sie na tych płytkach ładnie kręcą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remo112 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) Z agp tylko ten asrock jak na 939. POz Edytowane 22 Stycznia 2006 przez remo112 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Własnie... Nie spotkalem jeszcze plyty pod 939 oprocz ASRocka ktora ma AGP i PCI-E 16x wiec DFI sobie odpusc ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikita:D Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Ekhem... http://4speed.pl/sklep.php?stan=opis&id_towaru=1556 tutaj jest płytka DFI na sockecie 939 za 375 zł. Dobra jest ta płytka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 A masz tam AGP :?: :blink: Ta plyta nie ma AGP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Infinity to ubogi krewny Lanparty, osobiście bym jej nie wybrał. Wydawało mi się, że szukasz płyty z AGP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikita:D Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Weźcie dajcie linki do Asusów ;) A co sądzicie o ASRock, Gigabate czy innych producentów?? I weźcie taką płytke na której dobrze podkręce przyszłego athlona :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?act=Search&f= Kurde ile razy można powtarzać to samo... Takich tematów jak Ty dajes to było, hmm, policzmy: 1,2,3,...,x ( no i z kalkulatora dym leci :| )... Człowieku poszukaj najpierw tego jaki przedział cie interesuje, wejdż na "Co kupić" i dopisz sie do tematu najbardziej pokrewnego... :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...