ridewal Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Point Of View 6800 GS 256 MB GDDR3 / 256 bit, czy ktoś się spotkał z tą kartą i co o niej sądzicie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Point Of View 6800 GS 256 MB GDDR3 / 256 bit, czy ktoś się spotkał z tą kartą i co o niej sądzicie ? 1. nazywaj tematy po bożemu 2. jest temat o 68ooGS 3. przeczytasz tam ze to to samo co każda 68ooGS - to karty referencyjne nvidii 4. zamkna Ci temat - i fajnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridewal Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 dzięki za odpowiedz,ale co to znaczy referencyjne i co to za firma Point Of View spotkałem ją na alegro.w kartach graficznych są chyba różne firmy chodzi mi konkretnie o tą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 dzięki za odpowiedz,ale co to znaczy referencyjne i co to za firma Point Of View spotkałem ją na alegro.w kartach graficznych są chyba różne firmy chodzi mi konkretnie o tą.poczytaj temat o 68ooGs -> http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=169137 firma jak firma, dobra, karty ludzie mają i sobie chwalą, bez obciachu :) a referencyjhna znaczy ze wszystkie 68ooGS sa takie same, różnia sie naklejką - bierz tanszą, ktora Ci bardziej pasi itp - sa identyczne (no chyba ze o czymś nie wiemy :) ) -> popytaj w linku wyżej, ale chyba juz wyjaśniłem wszystko. :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridewal Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 dzięki bardzo za informacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...