alias Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Witam Mam internest z sieci radiowej 128kbps. Strony internetowe www wczytuja mi sie z niska predkoscia czesto ponizej 1kb, a transfery plikow sa na normalnym poziomie tzn. predkosc 12kb/s. Czy moze to byc wina złych ustawien w moim kompie? Czy to wina providera? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caleb59 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) To może być problem złego ustawienia MTU ale nie tylko...spróbuj poeksperymentować albo wyczyść historię cookies i inne bzdety...przeskanuj kompa AD-AWARE...jaki masz system? Edytowane 22 Stycznia 2006 przez caleb59 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alias Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Sprawdzilem Adawarem i arcavirem i nic nie pomoglo. Mam XP. Nie bardzo wiem co moge zrobic ale jak znam zycie kolesieod radiowki zbieraja klientow a nic poza tym nie rozszezaja sieci. Pewnie przeciazona jest siec - z tym ze nie mam pewnosci - a nie znam sie na sieciach i podejrzewam ze rownie dobrze moze byc tego inna przyczyna, zwlaszcza ze transfer jest raczej ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Jakiej przeglądarki używasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...