ndx Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 hmm P2 233 czy tam 266 plyta jakis intel na bx 440 w biosie nic nie ma hmm da sie wogule procek na slocie ? fajny sprzet huhehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Użyj ZWOREK . hehe. A przy chłodzeniu od 2GHz proców wyciągniesz te 300 MHz. Oczywiście napięcie trzeba ostro zwiększyć. Ja z 266 idę na 415 :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 eee, ja 266@412 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 eee, ja (sne)xxx@xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Musisz niestety pobawić się zworkami :? A jeśli chodzi o rekordy kręcenia Cela 233 to qmpel wyciągnął 400 MHz Może bez szału ale ja na swoim starym kompie z celem 266 wyciągnąłem tylko 300 :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamer Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Jak już ktoś napisał użyj zworek, i powiedz na ile kręci się to cacko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 no juz wam mowie ze tu na plycie nie ma zadnych zworek :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 zworka powinna byc kolo slota Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 sadzac po ilosci twoich topicow to powinienes sam sie domyslec chba ale popieram panow wyzej ze zworkami a tak poza tym powinien byc opis na plycie tabelka albo cos rtakiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 sadzac po ilosci twoich topicow to powinienes sam sie domyslec chba ale popieram panow wyzej ze zworkami a tak poza tym powinien byc opis na plycie tabelka albo cos rtakiego ty koles hmm poilosci topicow nie mozna sadzic pozatym sam myslalem o zworkach ktorych nie ma dlatego zapytalem chlopakow ktorzy chcieli pomoc a ty ? co robisz nabijasz posta czy probujesz tez pomoc ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Mniejsza z tym sprawa zakonczona nie bede sie bawil z tym sprzetem wiec dziekuje wszystkim za pomoc i prosil bym panow adminow o zamkniecie tematu ! szczesliwego nowego roku :) @ll Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...