aceraspire Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) Mam problem z siecią wi-fi i na lanie. Problem rozpoczołsię kiedy zrobiłem sieć wi-fi z routerem d-link 624+. Na stacjonarnym i wi-fi trzeba odświeżać strony aby wchodziły bo w przeciwnym wypaku wyskoczy komunikat "Nie można wyświetlić strony" w IE. Jeśli się odświeży to strona wskakuje. Czy wiecie co zrobić aby stronki wchodziły za pierwszym razem, problem rozpoczął się kiedy net podłączyłem do routera. Edytowane 23 Stycznia 2006 przez aceraspire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 hmm... przydziel stałe adresy IP + dns. Sprawdź ustawienia routerka. Kiedys u znajomego miałem podobny problem i jakoś udało sie to naprawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 hmm... przydziel stałe adresy IP + dns. Sprawdź ustawienia routerka. Kiedys u znajomego miałem podobny problem i jakoś udało sie to naprawić.I teraz mi pomogłeś już wszystko działa. Wielkie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...