MaticompXP Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Cześć! Czy używa ktoś takiego wiatraka ? Jakie wrażenia ? Chciałem kupić Zalmana CNPS3100Plus, ale nie dość, że o wiele droższy, to mialem problemy z dostaniem go, a Spire moge kupić na zawołanie - z recenzji na pccooler wynika, że to przyzwoity sprzęt, a co fachowcy o nim myślą? p.s. będzie służył Athlonowi 1800+ Dzięki, Mati Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 sprawdz kto jest producentem wentylatora jak ta sam firma co kiedys tych badziewi 60x60x15 i innych to trzymaj sie od nich z daleka - lozyska wydaja dziwny swist, na poczatku tego boardzo nie slychac ale po kilku tygodniach :x a ta gowniana firma to F.T.C. skrot od FANNER TECH CO - nie polecam - chyba ze lubisz odglos suszarki tudziez odkurzacza PS sprawdzic bedziesz mogl jak odkrecisz wentylator bo na zewnatrz jest naklejka z logo Spire Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaticompXP Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 A mam możliwość jakoś to sprawdzić *przed* zakupem? Bo nie chcę wywalić 50zł w błoto, wg recenzji na pccooler.com.pl i komentarzy użytkowników wiatrak jest "zajebisty, w ogóle go nie słychać" - ale różnie to bywa z tymi opiniami. Jeżeli odradzacie, to rzucę się na Zalmana - to przynajmniej było sprawdzone, bo u kumpla działa od ~roku, i nie wydaje żadnych nieciekawych odgłosów... Dzięki - jak byście wiedzieli coś jeszcze,to proszę o komentarze. Od zakupu dzieli mnie jeszcze 15 dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaticompXP Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 http://www.spire-coolers.com/asp/fcc.asp?ProdID=86 a w naglowku strony FANNER TECH COOLING SOLUTIONS, czyli to ... Moze oni sie poprawili? Cholera, teraz to już nie wiem co robić... zależy mi na ciszy, a nie wibracji jak w odkurzaczu ... Chyba jednak muszę się szarpnąć na zalmana :-/ Nie wiecie, gdzie można to dostać w łodzi? A jak nie można - to czy pccooler.com.pl jest na tyle wiarygodne, że warto u nich zamówić przez sieć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaticompXP Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Eh, przepraszam, że tak męczę. Może jest jakiś inny cooler z dba nie większym niż 25 w silent mode, godny polecenia, i poniżej 130zł? Bo za 130 to Zalman i koniec kropka, ale może da się coś tańszego? Nie powiem - wczoraj ten Spire mnie podrajcował, bo wygląda sympatycznie, ale.... no nie chce kupic szajsu po prostu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Nie wiem ile teraz kosztuje Volcano 7+, ale ma on w trybie low 24dB, czyli może być. TU masz recenzję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaticompXP Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 150zl - troche przegiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...