Pico_pl Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Witam wszytkich jestem nowy na tym forum :) mam otoz taki rpoblem nie wiem gdzie moge kupic rure z plesky o srednicy 4-5cm, w gre wchodzi sprzedaż za wysyłką PS. jestem w trakcie moddingu mojej obudowy, jak zalatwie jakas cyfrowke postaram sie zamiesic fotki postepu pracy, jak anrazie mam tylko aprat w telefonie :) pozdro dla wszytkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mokuro Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 a co chcesz w tej rurze umieścić? Z pleksi będzie ciężko wątpię żeby coś takiego znaleść ale weź jakąś butelke przeźroczystą ze szkła lub Po napoju i będziesz miał rurę. Raczej butelka taka ze szkła uciąć tylko denko i szyjkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _ANTEK_ Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 domyslam sie ze chodzi o tube na wentylator od procesora zeby wyprowadzala cieplo bezposrednio na zewnatrz... jezeli o to chodzi to widzialem bodajze za 10zł na allegro badz w ktoryms ze sklepow internetowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 na allegro ostatnio widziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pico_pl Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 nie na wentylator, tylko do wykonania rezerwwuaru :P, już znalazlem, temat mozna zamknac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
300FraYda Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 a mozna się dowiedziec gdzie znalazleś bo ja szukam i szukam az 150 zm tego dziadostwa i nigdzie nie moge ujrzec :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pico_pl Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 to jest numer ggg do tego gosica co sprzedaje 9319256 pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
300FraYda Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Kurde nie maja kawalkow 100cm tylko 200cm i chca za nie 200zl (wszystko razem z transportem) Nie ma ktoś 1m na zbyciu takiej rury od srednicy 80cm wzywż ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...