piotres Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Tak jak w temacie : Priorytety wg kolejnosci : 1. Cena 2. Wydajnosc 3. Glosnosc Co polecacie ? pozdro piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 1. fander 2. fander 3. fander ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Jest duzy temat o tych wentylach. W chlodzeniu wodnym tez jest "120mm na chlodnice" dosc rozbudowany. Nie widze sensu dublowac, tym bardziej ze tam jest sporo informacji juz zawarte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shog Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 1. fander 2. fander 3. fander ;) Dokładnie B) Mam dwa takie 120mm Fenderki i szczerze je polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Fander kolorem mi nie pasuje :? odpada :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Fander kolorem mi nie pasuje :? odpada :-|hehe, to zmien kolejnosc priorytetow. 1. kolor, 2,3,4 - reszta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 @piotres Co za problem kupić spreja np UV i popsikać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metz Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Tak jak w temacie : Priorytety wg kolejnosci : 1. Cena 2. Wydajnosc 3. Glosnosc Mało jest takich...jak nie Fander to Glacialtech i bedziesz zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) @piotres Co za problem kupić spreja np UV i popsikać? To bedzie oblesnie wygladac ...popsikane sprayem ...a juz szczegolnie sprayem UV :? @Metz : Jaki Glacialtech ? Mozesz dac linka ?? Edytowane 23 Stycznia 2006 przez piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metz Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 A prosze Cie bardzo: :) http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...products_id=592 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 A prosze Cie bardzo: :) http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...products_id=592 ten wentyl w lodzi kupilem za 30pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Akasa Amber? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 A może Revoltec Dark Red 120 mm? Mam ten wentylator tyle że 80 mm i jestem bardzo zadowolony a więc sądze że wersja 120 mm jest równie dobra :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 revoltec i akasa za ok. 50pln, nieoplacalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Kurcze wszystko to co mi proponujecie tutaj ma strasznie maly przeplyw :? ...jedynie Fander ma wiekszy ale jak juz pisalem kolorkiem nie pasi :-| Wiecie moze gdzie moge kupic Thermaltake Thunderblade 120 mm niebieskie LEDy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 piotres Powiedz mi czemu najpierw nie zajzales do Ogloszenia? Wentylator 120mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zarzucilbym ci linkiem do arta na www.pmcc.be ale niestety jestesmy w trakcie przenosin na nowy serwer.. W kazdym badz razie Fander gora :) Ten thermaltake wpada w straszne wibracje, ale robi burze :) Jak ci nie zal kasy zbytnio to noiseblocker SX2 - cena 88zl ale lozysko bardzo wytrzymale. Na akase szkoda kasy ! (takie haslo reklamowe :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 jak od ceny zaczynamy - Crystal Fan,imo lepsze niż fandery, miałem w reku obydwa,, na 5v jest po prostu nieslyszalny łozysko jest wytrzymałe - mam 2 w budzie od ponad roku w tym jeden jako komin (do góry nogami) i działają jak nowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 A gdzie moge kupic te Crystale ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saibot Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) Skoro priorytetem jest cena i wydajność, to co powiesz na coś takiego? Są też na allegro jakby co ;). Może nie jest to jakiś świetny produkt, ale nie za drogi, spory przepływ, no i nie jest też jakoś nieznośnie głośny. Pozdrawiam Edytowane 24 Stycznia 2006 przez Saibot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) Skoro priorytetem jest cena i wydajność, to co powiesz na coś takiego? Są też na allegro jakby co ;). Może nie jest to jakiś świetny produkt, ale nie za drogi, spory przepływ, no i nie jest też jakoś nieznośnie głośny. Pozdrawiam 2000rpm to bardzo glosno musi byc, wentyle 120mm musza sie krecic tak ok 800-850rpm by byly powiedzmy nieslyszalne Edytowane 24 Stycznia 2006 przez cmsydney Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) Zamowilem 4 niebieskie Thunderblade'y 120mm po 30 zl/szt. :D Moze te wentyle nie sa najcichsze, ale przynajmniej wydajne ..78 cfm to juz cos, nie to co te inne 120'tki co maja po 40-50 cfm :lol: Edytowane 24 Stycznia 2006 przez piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Dla jednych liczy się cisza, a dla innych wydajność ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saibot Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Dokładnie, mi np. tez szczególnie nie zależ na cichym kompie, mieszkam w akademiku i tutaj cały czas jest głośno :), w porównaniu z tym szum komputera jest niesłyszalny. Ciesze się, że mogłem pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Tak ja juz mam w domu jednego zielonego takiego Thunderblade'a na HyperX'ach BH-5 i DFI Nf4 sobie ciagle lezy :D ...i dmucha solidnie, a jego dzwiek nie drazni mnie zbyt . :lol: Pozatym, te wentyle beda do FC, a tam i tak pewnie kompresor bedzie od nich glosniejszy :-P . Dzieki wszystkim za rady :) piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...