Pico_pl Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 http://mcs.pc.pl/sklep.php?kat=Modyfikacje&kat2=PSU%20Mod Chodzi mi o te obudowy do zasialcza, czy oni dajaj tylko tyle co ejst na zdjeciu, czy w zestawie sa wszytkie boki zasilaza ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 w zestawie jest to co jest na zdjeciu sama pokrywa... p.s po co ci cala obudowa przeciez w obudowie i tak widac tylko to.... no chyba ze sie ma z plexi bude :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pico_pl Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 chce miec cala obudwe do zasilacza z plexi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfh13 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 A ty masz pojecie jak te obudowy mocno sie rysują ? Dla porównania weż jakiś swój stary CD i popatrz na niego podświatło tak właśnie buda bedzie wygladac po tygodniu a nawet wczesniej jak nieumiejetnie wlozysz rzeczy z peceta. Dodatkowo widac kazdy pyleczek kurzu. Obudowa z Plexi jest dla modelarzy (kogoś dokładnego, ostrożnego i dbajacego o swoje modele). ZASTANOW SIE DOBRZE !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 moim zdaniem z plexi obobodowa to shit jesst :P juz bym wolall miec kompa na biurku rozwalonego tylko ze nia bardzo mi miejsce pozwala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Mi sie tez cale z plexy budy nie podobaja za bardzo.. Co do puchy na zasilacz, jak chcesz cala z plexy to musisz ja sobie sam zbudowac. Plexa nie grubsza niz 3-4mm, katowniki lub inne wynalazki i skrecasz calosc do kupy :) Milego pilowania.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...