Dexter Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Witam. Probuje od jakiegos czasu znalezc gdzies info na temat czy da sie tak ustawic aplikacje zeby korzystaly z danego polaczenia internetowego. Mam w tej chwili dwa polaczenia (i dwie karty sieciowe), jedno ze stalym IP, drugie z IP wewnetrznym providera. Zainstalowalem tez Firefoksa i mam dwie przegladarki. Chce teraz tak zrobic aby jedna przegladarka korzystala z jednego polaczenia a druga z drugiego. W tej chwili obie chca wylacznie korzystac z tego ze stalym IP ;) Przegladalem rozne opcje przegrzebalem rejestr ale nie znalazlem nic co by mnie naprowadzilo na slad. Za wszelka pomoc z gory dziekuje ;) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba89 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 z tego co wiem to tylko linux potrafi dzielic co i na które łacze ... ale moge sie mylić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 No to mnie zasmucasz, ale nie wierze ze i pod Winde czegos takiego nie ma. Niby dlaczego korzysta zawsze z jednego ;) a nie np. na chybil trafil. Cos w tym musi byc i jakies priorytety jednak ma poustawiane. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...