Skocz do zawartości
muminek70

Alkohol 120%

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam problem mianowicie Alkohol 120% nie chce zrobić obrazu powyżej 4 GB a doładnie 4,08 na twardym dysku wyskakuje tai tekst "System plików FAT32/FAT16 nie obsługują plików większych niż 4GB!

Czy chcesz kontynuować?"tak jak wygląda w załączniku, gdy dam tak to robi mi obraz ale tylko do 4GB i wyskakuje błąd że obraz nie skończony i czy usunąc pliki, a musze mieć kompletny bo to będom obrazy 2 płyt DVD z wesela i chciałbym mieć wierną kopie.Co to może być, czy już ktoś się z tym spotkał?

post-15194-1137977102_thumb.jpg

Edytowane przez muminek70

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm no to jestem nie doinformowany bo myślałem że Fat32 jest lepszy niż NTFS,jeśli trzeba na ten to czy tym programem Partition Magic 8.1 przekonwertuje partycje na NTFS i jak to uczynić tak aby nie stracić danych no i czy XP będzie widział tą partycję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry medievil ale twój sposób jest...........ok właśnie zrobiłem tak jak pisałeś i wszystko ehh jest ok, nawet nie wiedziałem (a widać ze mało jeszcze wiem na temat XP :mur: )że tak w prosty sposób można zrobić, omineła mnie niepotrzebna ist.Partition Magic ...dzięki jeszcze raz, zrobiłem tą partycję na NTFS i działa już Alkohol nie ryczy że nie darady,, :D

dzięki wszystkim za szybką odpowiedź :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi