Skocz do zawartości
Gość Pioorek

Komp Cos Zaczal Mi Buczec

Rekomendowane odpowiedzi

Siema.

Wczoraj prad zabrali u nas i jak wlaczylem kompa (komp mi sie wylaczyl przez to) to strasznie glosno chodzil, rano tez. Jakby zasilacz, nie jestem pewnie. Wiatraki jak zatrzymam (na procku, grafie) to dalej buczenie jest. Tak samo wiatrak jak zatrzymam na zasilce. Moze buczec sama plyta albo zasilacz, nie wiatrak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A patrzałeś HDD? Może to mało możliwe ale one nieźle potrafią dać... Ja już tam nie rozróżniam cichego od głośnego bo mój chodzi gorzej niż czołg.

Dla pewności polecam poskręcać dobrze obudowę. Postawić ją na jakiejś wykładzince. Przydałoby się ustawić tak żeby do niczego nie przylegała bo może wibracje przenosić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to raczej nie hdd, halas idzie miedzy karta graf a zasilkacz i to chyba zasilka, ale czy ona potrafi sama z siebie buczec, nie wiatrak?

JEst to feel.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to raczej nie hdd, halas idzie miedzy karta graf a zasilkacz i to chyba zasilka, ale czy ona potrafi sama z siebie buczec, nie wiatrak?

JEst to feel.

Pewnie ze potrafi przeciaz tam sa cewki a cewka jak jest luzna to moze buczec jak jakis brzeczyk nawet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiatrak,. bo go zatrzymalem lyzka od herbaty ;p

Stalo sie to gdy spalem przy otwartym oknie, prąd zabrali a ja nie zauwazylem ze okno bylo otwarte, a w chacie goraco, rano wstaje a tu zimno jak w lodowce, wlaczam kompa i mega halas. Moze np. plyta, grafa, proc, zasilka tak reaguja na zimno, ale teraz cieplo w chacie i dalej tak jest.

Moze jutro/w srode bede mial new fortronika to odpisze;]

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

;o to mowicie ze dysk ? rzeczwiscie niezly halas z niego naparza.

No niestety dostal po [gluteus maximus] zimnem... ile jeszcze pociagnie? Musze new kupic bo ten to staroc i gwary na niego nie mam ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi