khornes Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Hej, co może byćnie tak z chłodzeniem proca i dlaczego aż taka różnica w temp. wystepuje. Na sthlonie xp2400+@2400Mhz mam pentagrama qvc 100. Miałem jakas paste fannera z domieszka srebra ponoc ale temp. w stresie dochodzila do 51-52 stopni,wiec zmienilem paste na Arctic Silver5 i różnica jest bardzo nieznaczna a nawet można powiedzieć że jej nie ma bo mam okolo 49,5-51 w stresie a w idle okolo 35 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin AMD Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Nie martw sie to sa dosc normalne temp jak na Ahlona xp podkręconego o 400Mhz. Przedmuchaj radiator moze jest na nim kurz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
khornes Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 radiator dokladnie przeczyscilem gdy nakladalem AS5 czyli dwa dni temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 a przewiew jakis w budzie masz? bo byc moze to cieplo zgromadzone na miedzi niema sie ktoredy wydostac i siedzi w budzie caly czass.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 ale czego sie podziewales, temperatury masz bardzo dobre jak na takie OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
khornes Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 mam wyciag a tylu AC Fan Pro przerobiony na bez TC tak że dmucha caly czas okolo 2800-3000, chcialbym ewentualnie jeszcze probowac go krecic wiecej wiec szukam takze zapasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maromal Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Ja mam miejsce na cooler z boku obudowy zaraz nad coolerem procka.Zrobiłem eksperyment i zamontowałem dodatkowy właśnie w tym miejscu , efekt to od 3 do 5 stopni spadku temperatury , ale nie kręciłem procka.Minusem jest wkurzający szum no ale coś za coś.A u Ciebie ta temperatura po OC jest całkiem normalna. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ A64 3000+ NewCastle socket 754 , ATI Readon 9600PRO , ASUS K8V-X , Kingston PC3200, 2x512 mb , Samsung SP0812N 2x80 GB, NEC DVD RW ND-3540A , LG DVD GDR8163B , Marvell Yukon Ggabit Ethernet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...