Kml Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 no właśnie do czego bo kiedy go miałem było ok a teraz go nie mam i też jest ok 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 najwidoczniej do niczego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Ale pytam poważnie :lol: ciekawi mnie czy jest on do czegoś potrzebny :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 IPX/SPX (z angielskiego Internet Packet Exchange/Sequential Packet Exchange), stos protokołów sieciowych firmy Novell, użytkowany w różnorodnych sieciach lokalnych, od PC LAN do sieci branżowych (angielskie enterprice LANs). Jest implementacją protokołów XNS (angielskie Xerox Network Service) warstwy transportu i sieciowej. Protokół IPX jest zawodny, typu “send and pray” (“wyślij i módl się, żeby doszło”). Protokół SPX jest niezawodny, realizuje usługi warstwy transportu. Stos IPX/SPX jest dostępny w środowiskach i systemach: NetWare, MS-DOS, Windows, Windows NT i Windows 95, OS/2, Unixware zrodlo: www.wiem.onet.pl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 tutaj powinienes znalezc odpowiedz na pytanie http://orfi.geo.kortowo.pl/kierunek/przedm...i/mac/index.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 właśnie o to chodziło :lol: dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Dawniej grało się przez niego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Dawniej grało się przez niego :Dja w starsze gry [GTA itp ] nadal garam przez niego miej problemów w konfiguracji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...