Jurgin Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Witam, zabralem sie za reanimowanie starego kompa, ktory posluzy mi do nauki moddingu :) i mam pierwszy problem - jest to stary AMD K6-2 na socket 7 czym to schlodzic, przegladalem aukcje i nie moge znalezc radiatora z wiatrakiem na ten socket, a wszystkie nowsze podejrzewam ze beda za duze. co radzicie? i drugie pytanie przy okazji, jak usuwac stara - bardzo stara i zaschnieta - paste z proca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 jak masz dostep do gieldy komp, to najlepiej tam. Sklepy z akcesoriami elektronicznymi tesh czasem pomagaja. Czesto zalega im stary towar. Ja stara paste usuwam w ten sposob ze nagrzewam procka, dopiero pozniej go wyciagam i pasta jest zmiekczona i lepiej odchodzi od procka, jesli chodzi o socket 7 to nawet srubokretem plaskim mozna to robic, tam obudowy rdzenia sa potezne i ciezko cos uszkodzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 chłodziwa od socket a pasuja (przynajmniej moje pasowalo bez problemu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Running Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Dokladnie tak jak mowi poprzednik u mnie tez pasowalo z socketa A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...