Skocz do zawartości
Ragless

Wielki Problem Drukarka Hp 3420 - Pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam:)

Moja drukarka HP 3420 była strasznie wybrudzona tuszem w srodku < wałki, prowadnice, koła zebate> i ostatnio cos slabo drukawala wiec po okresie 3 lat eksplatacji postanowilem ja rozkrecic na czesci i ładnie wszystko wyczyscic. No i rozkrecilem i ladnie wyczyscilem tylko mam teraz problem ze skreceniem tego:/ Została mi jedna plastikowa część ktora nie mam pojęcia gdzie założyć :mur: :/ ma może ktoś schemat, lub jakis pomysł jak ja mam to wszystko skrecic zeby działało?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Złożyłes i nawet cześci ci zostały :lol2: NIe ma co sie martwic :-P

A tak na serio to Hp nie udostepnia schematów <_< Mozesz spróbowac w sewisie w okolicy moze naprawia, a jak nie to zostaje tylko dac na serwis HP ale to sie raczej nie opłaca.

A drukuje w ogóle ?? Sprubój, moze sie uda :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam:)

Moja drukarka HP 3420 była strasznie wybrudzona tuszem w srodku < wałki, prowadnice, koła zebate> i ostatnio cos slabo drukawala wiec po okresie 3 lat eksplatacji postanowilem ja rozkrecic na czesci i ładnie wszystko wyczyscic. No i rozkrecilem i ladnie wyczyscilem tylko mam teraz problem ze skreceniem tego:/ Została mi jedna plastikowa część ktora nie mam pojęcia gdzie założyć :mur: :/ ma może ktoś schemat, lub jakis pomysł jak ja mam to wszystko skrecic zeby działało?

Kurcze ta drukarka to dla mnie była porażka, rozstałe się z nią jakieś 3 miechy temu na rzecz Canona, ogólne wrażenia: brudzi papier, skrzypi/zgrzypi, wciąga papier,krzywo drukuje itp, ale wracając do tematu też reozkręcałem ją z 2 razy ale nic mi nie zostało B), jak wygląda ten plastik ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi