Ragless Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Witam:) Moja drukarka HP 3420 była strasznie wybrudzona tuszem w srodku < wałki, prowadnice, koła zebate> i ostatnio cos slabo drukawala wiec po okresie 3 lat eksplatacji postanowilem ja rozkrecic na czesci i ładnie wszystko wyczyscic. No i rozkrecilem i ladnie wyczyscilem tylko mam teraz problem ze skreceniem tego:/ Została mi jedna plastikowa część ktora nie mam pojęcia gdzie założyć :mur: :/ ma może ktoś schemat, lub jakis pomysł jak ja mam to wszystko skrecic zeby działało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Złożyłes i nawet cześci ci zostały :lol2: NIe ma co sie martwic :-P A tak na serio to Hp nie udostepnia schematów <_< Mozesz spróbowac w sewisie w okolicy moze naprawia, a jak nie to zostaje tylko dac na serwis HP ale to sie raczej nie opłaca. A drukuje w ogóle ?? Sprubój, moze sie uda :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalasso Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Witam:) Moja drukarka HP 3420 była strasznie wybrudzona tuszem w srodku < wałki, prowadnice, koła zebate> i ostatnio cos slabo drukawala wiec po okresie 3 lat eksplatacji postanowilem ja rozkrecic na czesci i ładnie wszystko wyczyscic. No i rozkrecilem i ladnie wyczyscilem tylko mam teraz problem ze skreceniem tego:/ Została mi jedna plastikowa część ktora nie mam pojęcia gdzie założyć :mur: :/ ma może ktoś schemat, lub jakis pomysł jak ja mam to wszystko skrecic zeby działało? Kurcze ta drukarka to dla mnie była porażka, rozstałe się z nią jakieś 3 miechy temu na rzecz Canona, ogólne wrażenia: brudzi papier, skrzypi/zgrzypi, wciąga papier,krzywo drukuje itp, ale wracając do tematu też reozkręcałem ją z 2 razy ale nic mi nie zostało B), jak wygląda ten plastik ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragless Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 fotki elementu są tutaj: http://forum.idg.pl/index.php?showtopic=32012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...