luk1401 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Mam w domu małe dzieci, które jak tylko zobaczą że komp chodzi podchodzą wysuwają napęd, łapią go swoimi małymi łapkami i szarpią nim popuki sie nie urwie. Naszczęście rozwaliły tylko jakiś stary CD-ROM, ale jak sie dorwią do mojej nagrywarki DVD to... Moje pytanie jest takie: Czy da się przy użyciu jakiegoś programu zablokować możliwość wysuwania napędu przyciskiem?? Prosze o pomoc bo jush nie mam do nich siły;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 http://www.sharewareconnection.com/cdeject.htm Niestety shareware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1401 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 @samm-ur U mnie sie nie chce ściągnąć. Możesz mi to zapodać na maila?? luk1401@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Faktycznie jest problem ze ściągnięciem. Wszystkie linki z google prowadzą na web-thread.com, a tam za cholere nie idzie tego zassać. Znalazłem pare mirrorów ale wszystkie martwe. Sorry luk, ale będziesz musiał poszukać alternatywy dla tego programu lub mechanicznie "unieszkodliwić" przyciski i jakimś innym softem do wsuwania/wysuwania tacki Cd-ROMu obsługiwać napęd. Może jeszcze spróbuj w sieci p2p poszukać. Ja nigdy tego typu programów nie używałem, a tamtego linka znalazłem przez przypadek. Powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1401 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Niestety na emule od dwóch godzin nic nie ruszyło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1401 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Już ściągłem!!! Dzięki za pomoc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...