ricky44 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Witam! Czy istnieje jakas strona internetowa na ktorej mozna zglaszac osoby rozsylajace spam? Pytam bo moj komputer zostal zainfekowany wirusem typu 'reklamiarz' i teraz na moje konta e-mail przychodzą maile z informacjami o cenie Viagry itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Chcesz zgłosić swoje konto jako konto zasypujące innych spamem, czy też chcesz uwolnić się od spamu z innych kont? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricky44 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Chcę uwolnić się od spamu z innych kont i zgłosić adresy tych którzy go m. in do mnie rozsyłają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...