emre Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Teraz tylko muszę wytłumaczyć o co mi chodzi :mrgreen: !!! Zacznijmy po kolei. Mam kompa (z podpisu) z GeForce FX5500. Potrzebuję skorzystać z wejścia TV, którego moja karta nie posiada niestety. Qmpel ma na zbyciu ELSA VICTORY Erazor PCI z takim wejściem. Jest to karta stara jeszcze na PCI, no ale wejście ma. Czy zatem logicznie rozumując będę mógł podpiąć ją do kompa przez PCI i wykorzystywać z niej tylko wejście obrazu, a resztą dalej zajmowałby się GeForce, czy też będę musiał wywalić swojego GeForca i tylko ją mieć podpiętą??? Prosiłbym o konkretne odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Albo rybki albo akwarium. Zaleznie co masz ustawione pierwsze w biosie - pci czy agp. Jak zostawisz geforce'a a pci odpali pierwsze to bedziesz korzystac z dinozaura...Tylko i wylacznie z dinozaura. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Wiem, ale ustawię sobie start z AGP !!! I co w tedy? Czy jak zainstaluję drivery do dinozaura to będę mógł z jego wejścia TV skorzytać??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...