Nick126 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Więc tak... mam win xp pro, ale bez żadnego sp, gdy chcę zainst. to się nie da... zaopatrzyłem się w lepszą wersję z sp2 pl. I teraz pytanko: czy mam zrobić formata i zainst. tego wina z sp2? czy można bez formata zainstalować go i będzie gites ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) wlacz normalny instalator z CD zostanie znaleziony istniejacy system zrob szybki format partycji systemowej na NTFS i intalka Edytowane 23 Stycznia 2006 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 czyli i tak rowna sie to z formatem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Takie instalowanie windowsa na windowsa nie widzi mi się cały syf ze starego pozostanie .. pozostaje format. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) Nie za bardzo zrozumialem to z niemoznoscia zainstalowania SP2... wersja standalone powinna pojsc na kazdym systemie - pod warunkiem, ze jest on oryginalny. Edytowane 23 Stycznia 2006 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Dobra, dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...