Tron Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Witam wszystkich Sporo jest na forum o kartach muzycznych. Poczytałem to wszystko ale wciąż mam problem z wyborem nowego soudu do kompa. :D . Nie zalezy mi na systemach 4.1. 5.1 itd. To ma być stereo ale za to bardzo dobre. Widziałem na giełdzie kartę na vortexie - sztuk 1 za 60 PLN i na vortexie2 firmy Diamond (z pozłacanymi końcówkami) - sztuk 1 za 130 PLN. czy opłaca się zakupić tę karte na vortexie2, albo co innego szukac. Przeważnie im lepszy dźwięk karty tym więcej zastosowań profesjonalnych i co za tym idzie wyższa cena. a ja nie wykorzystam 90% mozliwości karty :? Na płycie mam SB128 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Na płycie mam SB128 i przy tym pozostan. nie oplaca sie wymiana na cos za 130. chcesz miec czyste stereo to musisz miec 10x tyle na karte i 10x tyle na odsluch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Nie oplaca sie zmieniac jesli nie chcesz sluchac caly czas muzy w sarroundzie lub ciagle filmy na kompie ogladac, sie nie oplaca po prostu wydawac 13 0zeta czy ile tam na taka karte a i tak sluchac se w stereo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Jeśli masz dobre słuchawki lub kolumny to inwestycja ma sens. Myślę że Fortissimo2 spokojnie wystarczy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...