rufuse Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Witam wszystkich jestem tu nowy. Mam pytanko bo nie znalazlem nic podobnego na forum.A chodzi o to ze zakupilem procek P4 3.0GHz 630 pod to mam plyte glowna Gigabyte GA-8ipe775-g Zauwazylem ze przy wiekszym obciazeniu spadaja obroty wentylatora na CPU czy nie powinno byc na odwrot ze im wieksze obciazenie tym wieksze obroty?? A jeszcze pytanko o chipset czy to jest normalne ze on sie tak mocno grzeje po dluzszym obciazeniu. I czy ktos sie spotkal z tym ze inne elementy na plycie tez sie mocno grzeja jak np stabilizatory napiecia przy gniezdzie AGP jak tez kolo gniazd RAM.U mnie one po 5 min pracy strasznie parza ale dzialaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 jaki masz zasilacz ustaw wentylator jakiśzwykły żeby na płyte dmuchał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufuse Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 MODE COM 300W No ok ale nie jest to dziwne z tymi temperaturami?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 modecom 300W jak fell to może przez niego jak jakisz GT to jest OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufuse Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 No jest to FEEL. Powiem jeszcze ze wczesniej mialem podobna plyte GA 8IPE1000-G I tam bylo to samo ale jak czytalem dzialo sie to z chipsetem tylko ze tamta plyta miala bardzo maly radiatorek. Ale te stabilizatory tez tak mocno sie grzaly. Moze rzeczywiscie to przez zasilacz ale jak mierze napiecia na wtyczce w 3DMarku przy obciazeniu to napiecia nie spadaja jedynie w programie everest albo nawet w tym od gigabyte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 po raz 10 :mur: NAPIECIA MIERZY SIE MIERNIKIEM :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Wtam rufuse. Polecam wymiane zasilacza Feel'e są strasznie zawodne a procek sporo szarpie z linii 12V. Po prostu -szkoda kompa. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufuse Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 A to ze zasilacz nie wytrzymuje moze bys przyczyna ze komp mi troche przymula?? Konfiguracja jesgo jest P4 3.0GHz z HT Gigabyte GA-8iPE775-G Karta FX5200 2x256MB GOODRAM na Dualu. Dysk SATA 120GB. Jak na taki procek to troche dziwne zeby tak bylo dlugo mi sie okna w explorerze otwieraja przez chwile mam brak odpowiedz a potem sie pojawiaja :mur: . Ma win XP z SP2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...