Andrz3j Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Musze kupić jakiegoś taniego cyfraka za ok. 500 pln (max 800 pln). Część cashu będę miał zwróconego.. :) Kiedys zastanwiałeałme się na Gsmartem mini 3 (2,0 mpikseli optyczna) .. Tylko że brakuje mu lampy błyskowej i stąd moje pytanie co możecie polecić w takiej cenie i jesli to możliwe to jak ktoś miałby fotki zrobione gsmartem 3 lub 2 w pomieszczeniau to byłbym wdzieczny za wklejenie tutaj albo przesłanie na meila andrz3j@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 to raczej bedzie kamerka internetowa a nie aparat... dozbieraj do 1000 zl i kup Olympusa C-120 - to juz bedzie jakis aparat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 hp photo smart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 jak chcesz cos naprawde, naprawde taniego to looknij tu :) www.esc.pl tam jest mustek za 339 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 jak chcesz cos naprawde, naprawde taniego to looknij tu :) www.esc.pl tam jest mustek za 339 :P Ten Mustek za 339 to Gsmart mini 2 z 1,3 megapikselami a gsmart 3 jest za ok. 480 pln.. W Niemczech tego Gsmarta mini 3 moge miec za 99 euro czyli po odjęci mehrwehr za ok 360 pln, czyli 2 megapikselowy aparacik w cenie 1,3 mp gsmarta mini 2 .. Bruce ten hp 120 (inne sa droższe) jest niezły ale on am tylko 4 mb ramu :( , ponadto 1,0 megapiksela , i brak trybu makro, a fotki robi ostre z odległości > 1,20 m .. Co chiwle do kompa nie chce latać.. :| a dokupywać to znowu koszt wzrosnie dośc sporo .. Interesują mnie fotki zrobione Gsmartem 2 lub 3 w pomieszczeniach.. Ma ktoś takie coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 hp photo smart 120 1,0 megapiksela brak trybu makro pamiec 4 mb(możliwośc rozbudowy) jakosc best tylko 12 zdjec.. flash wyswietlacz LCD (podglad zdjec) cena 580 pln Gsmart mini 3 2,0 megapiksela tryb makro 16 mb brak flasha brak podgladu zdjec LCD cena ok. 360 pln(RFN) 480 pln w esc kupno cyfraka za ok. 1000 pln byłoby najlepszym rozwiązaniem ale niestety dysponuje kwota do 800 pln... Nie lubie tych kamerek netowych ala cyfraki, i IMHO gsmart troszke jednak sie rózni od nich na plus... i ma całkiem niełze parametry... Tylko brak flasha mnie troszkę martwi i sta ciekaw jestem jak wychodzą fotki w pomieszczeniach przy sztucznym oswietleniu .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 hp photo smart 120 1,0 megapiksela brak trybu makro pamiec 4 mb(możliwośc rozbudowy) jakosc best tylko 12 zdjec.. flash wyswietlacz LCD (podglad zdjec) cena 580 pln Gsmart mini 3 2,0 megapiksela tryb makro 16 mb brak flasha brak podgladu zdjec LCD cena ok. 360 pln(RFN) 480 pln w esc kupno cyfraka za ok. 1000 pln byłoby najlepszym rozwiązaniem ale niestety dysponuje kwota do 800 pln... Nie lubie tych kamerek netowych ala cyfraki, i IMHO gsmart troszke jednak sie rózni od nich na plus... i ma całkiem niełze parametry... Tylko brak flasha mnie troszkę martwi i sta ciekaw jestem jak wychodzą fotki w pomieszczeniach przy sztucznym oswietleniu .. photosmartow jets duzo, wejdz na strone hp, sa takie za800, z lcd i fleszem!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 jak kupywac cos to od razu lepsze, a nie jakis badziew ktory zapsuje sie zaraz po skonczeniu gwarancji polecam olympus-a np. c-1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 jak kupywac cos to od razu lepsze, a nie jakis badziew ktory zapsuje sie zaraz po skonczeniu gwarancji polecam olympus-a np. c-1 No faktycznie czytam i jest naprawde niezły. mam 1 fotke zrobiona tym aparatem .. Ma ktoś może ten aparat i fotki zrobione nim?? Szkoda tylko że 1,3 MP ale pozatym jest OK.. Szukam tylko gdzie można go kupić i ceny aktualnej.. Dzięki za info.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 aparat ktory kosztuje mhhhhhhh < 1,5tys robi takie fotki jak tradycyjny aparat stracisz tylko kase !! mialem duzo cyfrowek w rekach i np ten Olympus c-120 to badziew, fotki sa tragiczne na kompie a jak wydrukujesz to wogole masakra.wydasz ponad 1tys na to dziadostwo i nic z tego nie bedzieszm mial , lepiej kup za podobna kase normalny aparat to nie bedziesz zalowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...