Skocz do zawartości
Andrz3j

Cyfrak za grosze...

Rekomendowane odpowiedzi

Musze kupić jakiegoś taniego cyfraka za ok. 500 pln (max 800 pln). Część cashu będę miał zwróconego.. :)

Kiedys zastanwiałeałme się na Gsmartem mini 3 (2,0 mpikseli optyczna) ..

Tylko że brakuje mu lampy błyskowej i stąd moje pytanie co możecie polecić w takiej cenie i jesli to możliwe to jak ktoś miałby fotki zrobione gsmartem 3 lub 2 w pomieszczeniau to byłbym wdzieczny za wklejenie tutaj albo przesłanie na meila andrz3j@o2.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak chcesz cos naprawde, naprawde taniego to looknij tu :) 

www.esc.pl

tam jest mustek za 339 :P

Ten Mustek za 339 to Gsmart mini 2 z 1,3 megapikselami a gsmart 3 jest za ok. 480 pln.. W Niemczech tego Gsmarta mini 3 moge miec za 99 euro czyli po odjęci mehrwehr za ok 360 pln, czyli 2 megapikselowy aparacik w cenie 1,3 mp gsmarta mini 2 ..

Bruce ten hp 120 (inne sa droższe) jest niezły ale on am tylko 4 mb ramu :( , ponadto 1,0 megapiksela , i brak trybu makro, a fotki robi ostre z odległości > 1,20 m .. Co chiwle do kompa nie chce latać.. :| a dokupywać to znowu koszt wzrosnie dośc sporo ..

Interesują mnie fotki zrobione Gsmartem 2 lub 3 w pomieszczeniach.. Ma ktoś takie coś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hp photo smart 120

1,0 megapiksela

brak trybu makro

pamiec 4 mb(możliwośc rozbudowy)

jakosc best tylko 12 zdjec..

flash

wyswietlacz LCD (podglad zdjec)

cena 580 pln

Gsmart mini 3

2,0 megapiksela

tryb makro

16 mb

brak flasha

brak podgladu zdjec LCD

cena ok. 360 pln(RFN) 480 pln w esc

kupno cyfraka za ok. 1000 pln byłoby najlepszym rozwiązaniem ale niestety dysponuje kwota do 800 pln...

Nie lubie tych kamerek netowych ala cyfraki, i IMHO gsmart troszke jednak sie rózni od nich na plus... i ma całkiem niełze parametry... Tylko brak flasha mnie troszkę martwi i sta ciekaw jestem jak wychodzą fotki w pomieszczeniach przy sztucznym oswietleniu ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hp photo smart 120             

1,0 megapiksela                                 

brak trybu makro                                     

pamiec 4 mb(możliwośc rozbudowy)       

jakosc best tylko 12 zdjec..

flash                                                       

wyswietlacz LCD (podglad zdjec)   

cena 580 pln                                         

Gsmart mini 3

2,0 megapiksela

tryb makro

16 mb 

brak flasha 

brak podgladu zdjec LCD

cena ok. 360 pln(RFN) 480 pln w esc

kupno cyfraka za ok. 1000 pln byłoby najlepszym rozwiązaniem ale niestety dysponuje kwota do 800 pln... 

Nie lubie tych kamerek netowych ala cyfraki, i IMHO gsmart troszke jednak sie rózni od nich na plus... i ma całkiem niełze parametry... Tylko brak flasha mnie troszkę martwi i sta ciekaw jestem jak wychodzą fotki w pomieszczeniach przy sztucznym oswietleniu  ..

photosmartow jets duzo, wejdz na strone hp, sa takie za800, z lcd i fleszem!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak kupywac cos to od razu lepsze, a nie jakis badziew ktory zapsuje sie zaraz po skonczeniu gwarancji

polecam olympus-a np. c-1

No faktycznie czytam i jest naprawde niezły. mam 1 fotke zrobiona tym aparatem .. Ma ktoś może ten aparat i fotki zrobione nim?? Szkoda tylko że 1,3 MP ale pozatym jest OK.. Szukam tylko gdzie można go kupić i ceny aktualnej..

Dzięki za info..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aparat ktory kosztuje mhhhhhhh < 1,5tys robi takie fotki jak tradycyjny aparat stracisz tylko kase !! mialem duzo cyfrowek w rekach i np ten Olympus c-120 to badziew, fotki sa tragiczne na kompie a jak wydrukujesz to wogole masakra.wydasz ponad 1tys na to dziadostwo i nic z tego nie bedzieszm mial , lepiej kup za podobna kase normalny aparat to nie bedziesz zalowac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi