PAWEEK Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) Ludzie czy gdzieś można kupić taki tył atx do moddingowanego kompa. chodzi mi o: ___ |.*| |...| |.*| |...|____ |_______| |_______| |_______| |_______| |_______| czy ktoś może mi takie coś sprzedać lub dać w dobre ręce :? Wiem że powinienem ten post umieście gdzie indziej ale tu będzie ma proźba spełniona :-| w załączniku dodaje projekt mojej planowanej budy. byłyby zdjęcia ale nie mam cyfrówki. projekt jest niedokończony bo mi się nie udawało :lol: ta buda jest oczywiście z drewna i mam dylemat czy zaślepki na CD i FDD zrobić z aluminium (jak jest na projekcie) czy zrobić tak jak resztę z drewna :| Edytowane 23 Stycznia 2006 przez PAWEEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Najprościej byłoby kupić jakąś tanią obudowe w standardzie ATX i wyciac ten tył ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 a ja chciałem zapytac czy jest jakis sprecyzowany standard co do rozmieszczenia gniazd (ps2, lpt itp), czy kazdy robi jak chce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Witam. Standard dotyczy tylko wymiaru maskownicy, dalej to wolna amerykanka (dlatego do mobo dają zaślepki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Mam tyl ATX, odstapie chetnie (pochodzi ze starej obudowy Codegena). Nie jest zniszczony, lekko podpilowany jedynie w kilku miejscach. Odezwij sie na gg, bo pw nie dochodza nie wiem czemu, dogadamy sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEEK Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) dzięki za propozycje :) a jak wam sę podoba mój projekt. nawet już jest w połowie zrealizowany. ale teraz nie mam czasu bo mój pies choruje i musze się nim zająć :$ :( i musze odpuścić na czas jakiś :( Edytowane 24 Stycznia 2006 przez PAWEEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 dla mnie projekt lipa.... widzę zwykły kształ zwykłej obudowy metalowej tylko że z drewna.. 0 fantazji a możliwości miałes... zobaczymy jak zdjęcia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEEK Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Mam na razie 14lat i to moja pierwsza buda na próbe i sprzedam ją (jak ładnie wyjdzie) bo potrzebuje kasy na nowe podzespoły do kompa :):D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 zmieniam zdanie. Nie mam tylu ATX dla Ciebie, szkoda mi go po prostu bo i tak wiem ze z tego g...no bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEEK Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 jak widać wszystcy mnie wspierają. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _ANTEK_ Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 widzisz, dlatego czasem nie mowi sie wszystkiego do konca.... pozostaje Ci tylko allegro, moze trafisz na obudowe ze swojej miejscowosci to odbierzesz osobiscie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEEK Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 już raczej mam sprzedawce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Nie wiem dlaczego tak krytycznie podchodzicie do tego. Chlopak jeszcze nic nie zrobil a komentujecie. Mnie np Twoj projekt natchnal niezle.... To bardzo fajny pomysl ! Duzo ludzi teraz projektuje glosniki drewniane, wzmacniacze etc. ... ladnie by sie to komponowalo z drewniana obudowa. Jak dla mnie wazne jest, z jakiego drewna to zrobisz.... I nie zapomnij o tym, ze musisz miec jeszcze koszyczki na dysk Twardy, cdromy, plyte glowna i zasilacz. I najwazniejsze.... dobra wentylacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik154 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Robiąc bude od podstaw napewno nie zrobiłbym standardowej paczki, a ten projekt własnie na to wskazuje. Powqodzenia ci zycze, ale jakoś wewnetrznie czuje ze nie bedzie to na kolana powalało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEEK Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 koszyki i itp. mam już z zakupionej wcześniej za kilka groszy starej obudowy AT. koszyki raczej pomaluje na złoto. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEEK Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 A właściwie co myślicie o projekcie. i mam pytanie czy lepiej zrobic zaślepki z aluminium czy z drewna jak całość:?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...