Liptonti Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 co jak i tak dalej kto uzywa co potrzebuje by uzywac..... help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) :idea: :arrow: :google: ;) :arrow: Gadu - Gadu w komórce :arrow: Tam - Tam - Komuniaktor Komórkowy (java, gprs) Pozdrawiam :!: ;) Edytowane 23 Stycznia 2006 przez KrokOboK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 widzisz nie mialem pojecia ze istnieje cos takiego jak tam tam a teraz wiem i wiem ze projekt nie dziala umarlo smiercia naturalna czy cóś....?? papla nie dziala , wap gg tez nie chce mi zaskoczyc, wiec nadal prosze o porady co i jak a googli uzywałem mam motke v500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 A jadu-gadu probowales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 nie juz ale juz jestem ne podanej stronce dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...