Zacol Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Składam nowego kompa i szukam obudowy. Już mówię jakie mam kryteria. Szukam czegoś podobnego do Cooler Master Stacker (STC-T01). Chodzi mi o podobieństwo w budowie i wyglądzie i ogólnie bardzo mi się podoba ta obudowa ale jest strasznie droga. Jest ciekawa bo jest duża i daje duże możliwości rozbudowy wnętrza komputera. Jedyne minusy to cena i waga, chociaż co do wagi to wiekszych zastrzeżeń nie mam. Czy macie jakiś pomysł jak obniżyć koszt zakupu ale jakieś alternatywy dla niej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Jak wygrasz w totolotka to kup sobie tą. stacker 830 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILAN Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) może to Aerocool Baydream ATX/BTX Edytowane 24 Stycznia 2006 przez SILAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacol Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Trochę sprecyzuję. Chodzi mi o obudowe podobną do wymienionej na początku ale tańszą bo w totka nie wygrałem. Obudowa musi być dostosowana do ATX i BTX. Z dwóch wyżej zaproponowanych bardziej podoba mi się Aerocool Baydream ATX/BTX ale czegoś jej brakuje. Nie wiem czego ale może ktoś ma inne propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILAN Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 też się zastanawiam nad kupnem takiej obudowy jak stacker ale trochę tańszej wziąłbym Aerocool Baydream gdyby przycisk power reset i te gniazda były u góry a tak to odpada chyba ze da sie przełożyć ten panel wyżej myslałem tez nad Antec p160 lub p180 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacol Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 W sumie to chyba kupie obudowe serwerową dostosowaną do ATX i BTX. Obudowa taka daje dużo miejsca przez co bez problemu można sobie wszystko zagospodarowac i zachować porządek. Pomyśle and jakimś Stackerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...