Skocz do zawartości
AndrzejGdz

Outlook Nie Moge Nic Wyslac ( Screen)?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !!!

Korzystam z programu pocztowego Outlook Express nie mam pojecia gdzie jest przyczyna ze nie moge wyslac zadnego e-maila.

Dziwne bo poczte moge normalnie odbierac i tylko wysylanie szwankuje.

W opcjach mam Serwer poczty wychodzacej mam zaptaszkowane Serwer wymaga uwierzytelnienia

Tylko dziwne jest ze weszlem na Strone Onetu i zakladke Poczta zalogowalem sie to moge wysylac poczte bo sprobowalem i poszedl e- mail ???

Nie mam juz pojecia co jest sprawdzilem wszystkie ustawienia krok po kroku , poczte na Outlooku moge odbierac tylko nie moge wyslac zadnego e-maila.

Tak jak pisalem jak wejde na poczte ze Strony Onetu i tam sie zaloguje to moge wysylac ???

A czy to nie moze byc przyczyna administratora, mojego dostawcy Netu ???

post-117553-1138049663_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cos chyba nie tak dalej z tym uwierzytelnianiem jest. Bo pisze SSL NIE a skoro ma byc uwierzytelnianie poczty wychodzacej to chyba powinno byc TAK... na 90% jest gdzies cos skopane w konfiguracji programu

Konfiguracja jest tak zrobiona jak w Pomocy Poczty na Onecie.

Wszystkie nazwy serwerow wpisalem prawidlowo.

EDIT EDIT

Z ostatniej chwili

Zapomnialem ze posiadam rowniez zamontowany modem tel

Zrobilem takie cos kompletnie rozlaczylem polaczenie z dotychczasowym Operatorum i polaczylem sie z Internetem za pomoca zwyklego modemu z nr dostepowym Netii

Wlaczam Outlooka i probuje wyslac e-maile i o dziwo na polaczeniu modemowym wszystko pieknie sie wysyla !!!!

Czy w zwiazku z tym na 100% jest to wina operatora ???

Co o tym sadzicie ze na modemie Outlook wysyla poczte ????

Pozdr Andrzej

Edytowane przez AndrzejGdz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi