AndrzejGdz Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Witam !!! Korzystam z programu pocztowego Outlook Express nie mam pojecia gdzie jest przyczyna ze nie moge wyslac zadnego e-maila. Dziwne bo poczte moge normalnie odbierac i tylko wysylanie szwankuje. W opcjach mam Serwer poczty wychodzacej mam zaptaszkowane Serwer wymaga uwierzytelnienia Tylko dziwne jest ze weszlem na Strone Onetu i zakladke Poczta zalogowalem sie to moge wysylac poczte bo sprobowalem i poszedl e- mail ??? Nie mam juz pojecia co jest sprawdzilem wszystkie ustawienia krok po kroku , poczte na Outlooku moge odbierac tylko nie moge wyslac zadnego e-maila. Tak jak pisalem jak wejde na poczte ze Strony Onetu i tam sie zaloguje to moge wysylac ??? A czy to nie moze byc przyczyna administratora, mojego dostawcy Netu ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe2005 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 cos chyba nie tak dalej z tym uwierzytelnianiem jest. Bo pisze SSL NIE a skoro ma byc uwierzytelnianie poczty wychodzacej to chyba powinno byc TAK... na 90% jest gdzies cos skopane w konfiguracji programu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGdz Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) cos chyba nie tak dalej z tym uwierzytelnianiem jest. Bo pisze SSL NIE a skoro ma byc uwierzytelnianie poczty wychodzacej to chyba powinno byc TAK... na 90% jest gdzies cos skopane w konfiguracji programuKonfiguracja jest tak zrobiona jak w Pomocy Poczty na Onecie. Wszystkie nazwy serwerow wpisalem prawidlowo. EDIT EDIT Z ostatniej chwili Zapomnialem ze posiadam rowniez zamontowany modem tel Zrobilem takie cos kompletnie rozlaczylem polaczenie z dotychczasowym Operatorum i polaczylem sie z Internetem za pomoca zwyklego modemu z nr dostepowym Netii Wlaczam Outlooka i probuje wyslac e-maile i o dziwo na polaczeniu modemowym wszystko pieknie sie wysyla !!!! Czy w zwiazku z tym na 100% jest to wina operatora ??? Co o tym sadzicie ze na modemie Outlook wysyla poczte ???? Pozdr Andrzej Edytowane 24 Stycznia 2006 przez AndrzejGdz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...