Xoom Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Sproboj jeszcze raz zainstalowac gre i wtedy patcha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 To juz robilem, instalowalem z 5 razy i nic to nie dalo :( ale juz doszedlem jak to obejsc :D Trzeba przeniesc activision.avi do innego folderu, zainstalowac patcha i spowrotem przeniesc tego avi tam gdzie byl. Heh... czasami czlowiek szuka, grzebie w rejestrze, mysli, a rozwiazanie jest takie proste :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 A zeby zainstalowac patcha ver 3 to trzeba miec te poprzednie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Wszystkie po kolei trzeba zainstalowac. Ja tak robilem i troche sie poprawilo, ale w dalszym ciagu tekstury sa powalone :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Dokladnie to samo mialem !!! instalowalem najpierw jeden pozniej drugi i na koncu trzeci!! ale przyznaje ze najlepiej mi to wszystko dzialalo jak mialem zainstalowany 2!!! a i tak wszystk osie walilo i czlapalo strasznie!!! odpuscielm sobie giere bo mnie nerwy braly :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 A ja ja przeszedlem w jeden dzien :? Gra moze i fajna ale krutka i latwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 A ja ja przeszedlem w jeden dzien :? Gra moze i fajna ale krutka i latwa.W jeden dzien :?: 8O To chyba rzeczywiscie jest krotka :( Acha... powiedz jak montowales te wieksze silniki np. V6, V8, :?: bo ja moge wmontowac tylko te 3 pierwsze(najslabsze) bloki silnikow :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Te wieksze mozna montowac w dalszych etapach (dzielnicach miasta) do innych furek. Ktore uaktywnia sie wraz z przechodzeniem gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 O to jeszcze sporo gry przedemna. Czy Ty tez po instalacji tych patchy masz takie buraki z teksturami, i to ze kursor myszy nie chodzi swobodnie w garazu, wtedy jak sie dlubie przy samochodzie??. Acha no i jeszcze dosc czesto wywala mnie do windy, tez tak miales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Gra ma wiele niedociagniec. Gralem na GF3Ti200 mialem 2 patche. Gra rzeczywiscie sie wywalala kilka razy. Tekstury sa walnieta pojawily sie czasami z opoznieniem. Gra sama w sobie jest fajna. Tylko mogliby troche engine naprawic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xoom Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 http://www.slrealm.tk/ w dziale information jest napisane jakie silniki do jakich aut i co wlozyc zeby bylo najwiecej koni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 wlasnie wyszed path 3 wiec zachecam do sciagania www.gry.wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Jak ktos sie uprze to mozna wstawic V6 do malych aut ale to wymaga troche mieszania, jak ktos nie wierzy to zamieszczam screena: Ninja V6 - moj ulubiony wozek na zakupy huehehhe :twisted: Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Brzydkie fele :D Ja wolalem samochodziki pedzone na 4 kola i 720 konikow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 8O V6 do tego weszlo :?: Jak sie montuje takie wieksze silniki do takich malych samochodow :?: Tez bym poszalal z takim V6 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Brzydkie fele :D Ja wolalem samochodziki pedzone na 4 kola i 720 konikow :DKwestia gustu - dla mnie najladniejsze, przynajmniej do Ninji. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Brzydkie fele :D Ja wolalem samochodziki pedzone na 4 kola i 720 konikow :DKwestia gustu - dla mnie najladniejsze, przynajmniej do Ninji. Pozdr... A tak z czystej ciekawosci. Jak do Ninji wladowales V6. Caly samochod rozbierales i zaczynales od silnika??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Brzydkie fele :D Ja wolalem samochodziki pedzone na 4 kola i 720 konikow :DA ja moja zrobionego a'la ten Mustang z Fast'n'Furious - jest nawet mocniejszy jak w filmie - ok. 920 koni! :twisted: Taki rumak wymaga wprawnej reki... Elegancko odrestaurowany z wraka, 100% oryginalnych czesci, zadnych podtlenkow, turbosprezarek czy zmienianych zawieszen - majstersztyk :D. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Hehehe ale jak fajnie sie tym jezdzi zwlaszcza na zakretach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Tiaaa... :) Powahslide all da way i kazda latarnia moja :D. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zdradz ta tajemnice z malymi furami i duzymi silnikami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Za dlugo by tlumaczyc - ide juz spac. Zdradze tylko ze potrzebna jest modyfikacja samego samochodu. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Za dlugo by tlumaczyc - ide juz spac. Zdradze tylko ze potrzebna jest modyfikacja samego samochodu. Pozdr... Pewnie za pomoca street legal edit zmodyfikowales wlasnego save'a, bo normalnymi sposobami w grze to jest niewykonalne, kombinowalem na rozne sposoby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Nie modyfikowalem sejwu tylko model pojazdu (a konkretnie jego plik). Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Nie modyfikowalem sejwu tylko model pojazdu (a konkretnie jego plik). Pozdr... Tak wiem, pomylilem sie, faktycznie nie edytuje sie save'a tylko model. Mam ten program i praktycznie we wszystkich samochodach da rade pozmieniac silniki, wysokosc zawieszenia i wielkosc kol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 I rownie latwo rozpieprzyc model na dobre, tak ze nie da sie jezdzic. A naprawic go nielatwo... :| Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Na wstepie WYRAZNIE zaznaczam ze UZYLEM OPCJI SZUKAJ i w tej kwestji *OWNO ZNALAZLEM :x wiec upszejmie prosze naszych ukochanych Adminow o nieblokowanie tego posta :|. Problem jest nastepujacy. Po zmianie karty z nShitii na ATI Street Legal po prostu przestal dzialac, podczas otwierania gry wywala komunikat D3DERR_INVALIDCALL a potem Create hw 3d device FAILED Problem ten wystepuje zarowno w oryginalnej grze jak i po aplikowaniu kolejnych - zaden (1, 2, 2.2, 3) nie pomogl - ciagle ten sam error. Czy ktos sie z tym spotkal? Pomaga zmiana sterownikow? Pomozcie... bo znowu mi sie zachcialo tuningowac... :cry: P.S. Swoja droga GTA3 tez nie chodzi, gra zachowuje sie takby byla glucha, klikam na .exe i zero reakcji :(. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Po zmianie karty przeinstalowałeś system? Jak nie to polecam :) DX9, najnowsze Catalysty poinstalowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 To nie wina ATI. To pewnie wina 8 sterownikow, w ktorych nie zmieniles 33 opcji i do tego directx z nakladka softmode ver 3.1 + rage3d z aplikatorem od tylu. Jak to wykonasz to jeszcze musisz pomalowac karte na srebrno zeby odbijala promienie sloneczne. Karta nie ma z tym nic wspolnego - jest git. Pierwsze slysze zeby z ATI jakies problemy byly 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Hmm, jeszcze raz, po kolei. Przeinstalowac sysa, zapodac nowe stery od ATI (mam najnowsze Herkulesowskie bo niewiadomo czemu Catalysty wylaczaja niektore opcje DX8.1 (np. nie dziala demko z delfinkiem). I co jeszcze? A, i nigdy nie pomaluje karty na srebrno, granat metalik to moj ulubiony kolor :twisted:. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...