Sheep Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Sheep mam ten sam problem! :? Napisz mi jak to rozwiazesz! :D a wiesz ze jeszcze godzine temu tego nie mialem... gralem sobie z qmplem i wszystko bylo spox... poszedlem go odprowadzic i kurna doopa... probowalem zmienic dx... teraz sciagam nowe omegi.... podobno do gier sa lepsze... zobaczymy co bedzie... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred216 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Te patche sa do street legala 1. Do street legal racing redline jest patch na www.invictus.hu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 a ma ktos sposob na rozwiazanie tego mojego problemu?? OT: dajcie mi link do programu do usuwania sterownikow do karty graficznej.... nie pamietam jak on sie nawet nazywa.... dzieki pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Mam!! :lol: Nie chce mi sie robic reinstalki windy, wiec w systemie dalem na "odinstaluj" radeon 8500. i po restarcie zaunstalowalem najnowsze Omegi! Wszystko lux! :D to znaczy jeszcze troche krzaczy, ale juz widac horyzont! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Witam chcialem zacząc od tego iz posiadam wyzej wymienioną gre z patchem 1,8 gra nie dziala zbyt plynnie na moim sprzęcie (niemam pojecia czemu) no ale cóż. Po zalozenu nowego konta i zakupie uzywanego samochodu (kupilem Ww za 16000) naprawilem blok silnika a reszte zostawilem uszkodzoną przyspieszylem zcas aby byla godzina 22 i w miasto 1 wyscig - fajnie 1000 dolców bo zepchnolem przeciwnika na drzewo , kolejny wyscig jest za 4000$ !! nie mam kasy co robic ?? !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Poszukaj w dzien jakichs chetnych do poscigania sie. Ja sie na tym dorobilem, a pozniej scigalem sie w wyscigach nocnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Przycina sie na kazdym sprzecie bo jest zle zoptymalizowana. Z jedynka był taki sam problem. Gra na pare chwil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 acha ale patche to mogą naprawic ?? i czy wogole będzie poprawnie zoptymalizowana ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Niestety nie naprawia tego:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Dziwne troche. JA np mam tak ze w zielonym klubie jeżdze cały czas o 1000$ w niebieskim o 2000$ a w czerwonym o 3000$ no a pozniej juz od chyba 10 miejsca sie podwaja stawka az do 12000$. A u mojego kolegi to juz całkiem rożnie czasem o 4000$ a czasem o 2000$. Sprzedaj np blachy z karoseri, albo zrób nowego usera to moze bedzizesz miał najpierw cały czas o 1000$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...