Skocz do zawartości
SpiderMAN

Street Legal Racing

Rekomendowane odpowiedzi

Sheep mam ten sam problem! :?

Napisz mi jak to rozwiazesz! :D

a wiesz ze jeszcze godzine temu tego nie mialem... gralem sobie z qmplem i wszystko bylo spox... poszedlem go odprowadzic i kurna doopa... probowalem zmienic dx... teraz sciagam nowe omegi.... podobno do gier sa lepsze... zobaczymy co bedzie...

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam chcialem zacząc od tego iz posiadam wyzej wymienioną gre z patchem 1,8 gra nie dziala zbyt plynnie na moim sprzęcie (niemam pojecia czemu) no ale cóż. Po zalozenu nowego konta i zakupie uzywanego samochodu (kupilem Ww za 16000) naprawilem blok silnika a reszte zostawilem uszkodzoną przyspieszylem zcas aby byla godzina 22 i w miasto 1 wyscig - fajnie 1000 dolców bo zepchnolem przeciwnika na drzewo , kolejny wyscig jest za 4000$ !! nie mam kasy co robic ?? !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne troche. JA np mam tak ze w zielonym klubie jeżdze cały czas o 1000$ w niebieskim o 2000$ a w czerwonym o 3000$ no a pozniej juz od chyba 10 miejsca sie podwaja stawka az do 12000$. A u mojego kolegi to juz całkiem rożnie czasem o 4000$ a czasem o 2000$. Sprzedaj np blachy z karoseri, albo zrób nowego usera to moze bedzizesz miał najpierw cały czas o 1000$

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi