Theriel Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Hmm... OK, w takim razie będę zawracał Wam głowę jeszcze raz, za 3 miesiące, kiedy już Windsor ujrzy światło dzienne... Pozdrawiam serdecznie Theriel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zasilacza nie potrzebuje to niech bierze GF7800GTX Wtedy grafa nie bedzie już wąskim gardłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Theriel Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 GTX trochę drogi, 2000zł to wyjdzie prawie połowa ceny całego komputera... #-]. Wątpię, czy się w tym zmieszczę (AM2 pewnie z 1600zł będzie kosztować, ram trzeba liczyć z 1200zł, płytka to wydatek 800zł, więc pi razy oko 1400zł zostanie na grafę) Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za pomoc Theriel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Jak ci się nie spieszy to poczekaj, pewnie X2 będą tańsze jak wejdzie AM2, bo pewnie zanim ceny AM2 się ustabilizują na przyzwoitym poziomie to trochę czasu minie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Theriel Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Hmmm... z tego co się orientuję, to ceny procesorów są stałe. Wychodzą w wersjach po 1000-1400-1800-2000zł lub w tych okolicach i ceny utrzymują się dopóki nie wyjdzie kolejna rodzina... więc cena AM2 będzie prawdopodobnie podobna bardzo do aktualnych X2. Pozdrawiam serdecznie Theriel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 no właśnie i nadodatek pirwsze mobo co wyjdą nie bedą doskonałe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Mój procek potaniał o jakieś 300zł :) Nie wiadomo jak będzie z płytami głównymi. Zanim ludziska przetestują pożądnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) Ja brałby teraz ponieważ jak wyjdzie AM2 to cena pewnie będzie wysoka a ceny pozostałych podzespołów mogą tak szybko nie spaść np. GF6800Ultra jakie to cholerstwo jest drogie a GF7800Gt jest tańszy i wydajniejszy. Kto wie oże właśnie tak będzie! Ale jasnowidzem nie jestem więc nie wiem napewno. Edytowane 24 Stycznia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 akurat procesor jest tanszy w wykonaniu niz grafa bo wystarczy imcho rdzen i obudwa a w grafie trzeba rdzen i pcb i chłodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Ale mi chodzi o to że ceny procków mogą nie spaść nie wiadomo dla czego! Nawet gdy wejdzie nowa podstawka AM2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...