Steeler Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Witam! Szukalem na onet.pl i w encyklopedi, ale nigdzie nie moge znalezc "zrozumialego" wyjasnienia. Ile lat trwaja takie studia? Z gory dzieki!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azzazel Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Z tego wiem to trwja 3 lata jak zawsze licencjat trwa 3 lata (wlasni koncze :P (mam nadzieje) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Licencjat (przynajmniej w naszym kraju) to 3 lata (już mam :D, teraz kończę mgr). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 no to będzie mgr. Crazy_Ivan :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 bach·e·lor 1.An unmarried man. 2.A person who has completed the undergraduate curriculum of a college or university and holds a bachelor's degree. 3.A male animal that does not mate during the breeding season, especially a young male fur seal kept from the breeding territory by older males. 4.A young knight in the service of another knight in feudal times. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 no to będzie mgr. Crazy_Ivan :D :wink: Oby, jak Bóg i Partia pozwoli :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Jak juz kat ladnie zacytowal. Bachelor to przede wszsytkim kawaler. W zasadzie jest odpowiednik polskiego licencjata, przy czym uzywa sie okreslen: Bachelor of Arts, Bachelor of Education, Bachelor of Science, czyli jest kilka kategorii zamiast dokladniejszego okreslenia kierunku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...