tekch Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Witam... Niedawno zakupiłem takowy sprzęt... Może mi ktoś powiedzieć coś więcej o tej płycie? Jakie są możliwości o/c i za pomocą "czego" to robić ;) Czekam na odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mach82 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Witam... Niedawno zakupiłem takowy sprzęt... Może mi ktoś powiedzieć coś więcej o tej płycie? Jakie są możliwości o/c i za pomocą "czego" to robić ;) Czekam na odp A żeś sie wpakował - ta płyta nie ma blokady PCI/AGP, więc sobie nie pokręcisz za dużo. Tak to jest, jak najpierw sie kupuje a później zadaje pytania. Biedny dwa razy traci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekch Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) Czyli sugerujecie zmiane płyty? Może istnieje mozliwość jakiegokolwiek o/c? Jeśli miałbym możliwość zmiany płyty... jaka proponujecie? Cena oczywiście w miare nie wygórowana... oczywiście z możliwościa podkręcania... Edytowane 24 Stycznia 2006 przez tekch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btn Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Gigabyte K8NS. Teraz już za grosze ją nabędziesz. Nawet najnowsze wersje kręcą się dobrze. Poczytaj przyklejony temat o tej płycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...