sebulba15 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Tak jak w temacie mam pytanie jak to zrobić, i potem przerobić format na jakis mały oraz dodac swoja sciezke muzyczna i jakies efekty. Dziekuje z góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Mozesz programem fraps, ale darmową wersją tylko 30 sekund... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulleto Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) Mozesz takze do tego celu wykorzystac program CAMSTUDIO poszukaj chip.pl dzial download video albo na www.wszystko.tk chociaz nie pamietam jaka czy to freeware czy demo ale na 100% dziala dluzej niz 30 sek :D Mozesz poprobowac czegos takiego KLiK Apropo czytalem o movie makerze wbudowanego w Batlefieldzie 2 opisywali jako proste i mile w obsludze oraz bardzo funkcjonalne :) tutaj KLiKmasz filmik nakrecony w BF2 PS pytanie jak to zrobic pozostawiam innym bo po moim instruktarzu pewnie aua chcialbys sobie zrobic ;) Edytowane 24 Stycznia 2006 przez Bulleto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebulba15 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Dzieki. Mam juz frapsa i czy ktos moze mi poszczegolnie przedstawic jakie ustawienia maja byc w poszczegolnych zakładkach. Dziekuje z góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Mozesz takze do tego celu wykorzystac program CAMSTUDIO poszukaj chip.pl dzial download video albo na www.wszystko.tk chociaz nie pamietam jaka czy to freeware czy demo ale na 100% dziala dluzej niz 30 sek :D Mozesz poprobowac czegos takiego KLiK Apropo czytalem o movie makerze wbudowanego w Batlefieldzie 2 opisywali jako proste i mile w obsludze oraz bardzo funkcjonalne :) tutaj KLiKmasz filmik nakrecony w BF2 PS pytanie jak to zrobic pozostawiam innym bo po moim instruktarzu pewnie aua chcialbys sobie zrobic ;) Super filmik już dawno się tak nie uśmiałem, bardzo dobry pomysł trzeba to przyznać :) Aby tak dalej a jeszcze linka do was zamieszcze na głównej stronie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebulba15 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 co jak co a moze przejdziemy do mojego tematu ? gdy juz nagram FRAPSEM filmik czym najlepiej dodawac efekty i zrobic jakis mniejszy format ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrog Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 z bardziej profesjonalnych sony vegas, adobe premiere, no a z takich prostszych w obsludze to moze windows movie maker 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebulba15 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 a z jakis polskich oprocz windows movie maker 2, to jakie jeszcze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 VideoMach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...