kungfiarz Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) Witam Mam problem z plyta nie daje postu i nie odpala sie monitor, karta diagnostyczna wyswietla mi kod F0 w systemie 16-tkowym w opisie pisze w wyjasnieniu dla poszczegolnych biosów Award, AMI, Phoenix 4.0 tak:[nie wiem jaki ma abit] Award - nic. AMI - Next, searching for the AMIBOOT.ROM file in the root directory. Phoenix 4.0/Tandy3000 - Initialize interrupt vectors Jeslil do plyty wlacze zasilacz i dam na 1 [wlacze napiecie] na plytce swieci sie czerwona dioda, jak wlacze zapala sie oprocz niej zielona - czyli wszystko jak powinno byc. Wiatraczki chipsetu i CPU sie kreca ale komputer nie odpowiada. What's Wrong ? :-) Edytowane 24 Stycznia 2006 przez kungfiarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Sprawdź kondensatory na płycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfiarz Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) w jaki sposob ? moglbys mi pomoc ? moje gg@3454672 Edytowane 24 Stycznia 2006 przez kungfiarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zobacz czy nie są napuchnięte (wybrzuszone ku górze), nie wiem jak to obrazowo wytłumaczyć ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...