JAzZzz Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Witam!!! Złożyłem mojemu qzynowi nowego kompa : Asus P5LD2 Deluxe, proc 2.8 pentium D oczywiscie,2x512 DDR2, Seagate Barracuda 160GB sataII, winfast geforce 6600 p-ex i mam bardzo wielki problem. Otóż jakoze komp jest nowiutki to chce mu podzielic dysk na partycje i zainstalowac wina. Tak wiec zaczynam instalke wina xp sp2 i po przejściu tam tych wszystkich protokołow co winxp sobie zawsze wczytuje zamiast uruchomienia sie instalki wyskakuje mi niebieski ekran z błedem typowym dla windowsa ;/ co to moze byc ? ja podejzewam ze cos z dyskiem ale co? w biosie go normalnie widzi niema zadnego probelmu a tu klops ;/ co to moze byc ?????? :((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 dysk albo ram zainstalowałeś sterowniki sata z dyskietki jak nie to ściągnij i spróbój Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkovich Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Niedawno składałem kompa Athlon 3k+, ABIT AN8 Ultra, Radeon X550, SzumBlaster X-Fi i miałem ten sam problem - u mnie był związany z SB X-FI, aktualkizacja BIOSU w płycie ABITA pomogła! Spróbuj. Mogę się mylić ale do dysków SATA są jakieś sterowniki... :/ obiło mi się o uszy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikku Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Siemka-misisz zainstalować sterowniki kontrolera napedów optycznych z dyskietki.Prawdopodobnie masz podpiete napędy optyczne do dodatkowego kontrolera.podczas intalacji windy zaraz na poczatku wcisnij klawisz F6 i czekaj az winda poprosi cię o włozenie dyskietki ze sterownikiem .utworzysz go z płyty dołaczonej do płyty głównej.Mam asusa P5WD2 premium.Jak bedziesz miał jescze ten problem skrobnij maila-napisze ci dokładniej:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...