dziadeke Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Pytanie do tych co mają net od Netii. Czy od paru dni wszystko jest u was ok z pingiem ? bo u mnie w dzień pingi po 300 dopiero po 23 jakoś się da pograć.. A drugie pytanie: Jak zrobić żeby nie było resetów modemu o 24 ? Pozdrawiam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Resetów modemów? Mówisz o zmianie IP co 24h jak w neostradzie? Co do pingów u mnie jest jak najbardziej OK. Sredni pong do wp.pl 20ms, do onetu 32ms. A co do resetów to ja nie mam zadnych resetow. Dane IP mam kilka dni (mam router). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadeke Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 A u mnie codziennie o 24 zmienia sie IP i mnie rozłancza , jak temu zaradzic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Pingi u mnie ok (ponizej 60), mam router i nierozlacza sie po 24h ale generuje straszna ilosc CRC errorow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 To sa bledy na linii. Jaki masz router i le masz tych crc? Na modemie od neti mialem 0 CRC na routeze teraz przy sesji trwajace kilkanascie dni troche tych crc jest...ale nie rozlacza mnie. Internet jest jak najbardziej OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Router Microcom. CRC errory pojawiaja sie dopiero gdy polaczenie jest aktywne dluzej niz 24h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Ja tesz niemam zadnych problemow z pingiem, rozlaczen co 24h tesz niemam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unknown44 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 ja mam SpeedToucha 330 i wszystko super chodzi. Choć aktualnie przerzuciłem się na bezprzewodówkę, więc rzadko z niego korzystam, to czasami jestem zmuszony i wszystko działa ok (pingi niskie też mam). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...