MacieX Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Tak Tak, niestety kupiłem płyty Cd-r tej firmy a wiem ze jest to porzadna firma produqujaca niezle plytki. Na opakowaniu napisane bylo 2x-32x a tu [gluteus maximus]...owszem 2x jest ale najwiecej do 12x ....to byla ktoras z kolei na ktorej sie zawiodlem. Korzystalem z roznych i all byly do kitoo np. jakis noname nazwany Princo, znane wszystkim Platinum, Basf. Czy ktos zna firme ktora nie oshuka w predkosciach cd-r ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Ostatnio kupuję tylko nośniki f-my NASHUA, palą x40 - pierwsze na których tyle wyciągnąłem :) PS. Jaką masz nagrywarkę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 AOpen 24x10x40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 www.cdrinfo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 od kiedy pamietam plytki MMORE zawsze byly do [gluteus maximus] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Verbatim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 na platinum sie od jakiegos czasu przestali w to bawic i pisza "multispeed" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ja qpuje wlasnie platinumy, chociaz ostatnio zaczalem tez kupowac sony:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Mediastore u mnie śmigają aż miło :)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomgoo Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 U mnie ostatnio smigaja verbatimy,tdk oraz quiqso i no name :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Z tanszych to wypalam na DATEXach a jak cos waznego to tylko Verbatim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 ja jestem wierny tdk'owi :D nigdy nie mialem problemow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...