Skocz do zawartości
joso

Zjarany Xp 1700+ ??

Rekomendowane odpowiedzi

Także człowiek uczy się na błedach jak w serwisie takie rzeczy robia niektórzy to co się dziwić niektórym zwykłym uzytkownikom :D...

Dzizys, jak tacy goście mogą pracować w serwisie 8O toć to kompromitacja i wstyd. Ciekawe co na to jego szef (jeśli by się o tym dowiedzał).

PS. Na benchmarku.pl były zdjecia tak "umiejetnie" załązonych radiatorów, tragedia, szkoda słów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Także człowiek uczy się na błedach jak w serwisie takie rzeczy robia niektórzy to co się dziwić niektórym zwykłym uzytkownikom :D...

Dzizys, jak tacy goście mogą pracować w serwisie 8O toć to kompromitacja i wstyd. Ciekawe co na to jego szef (jeśli by się o tym dowiedzał).

PS. Na benchmarku.pl były zdjecia tak "umiejetnie" załązonych radiatorów, tragedia, szkoda słów.

Jest tam dwóch wspólwłaścicieli i jeden z nich to zakładał .. roofl :lol: :lol: :lol: Zazwyczaj inni to robią...

Oczywiście jak powiedziałem im o CS to nie wiedzieli co to jest i musiałem im przez 5 minut rozrysowywac, tłumaczyć jak to wygląda i do czego to słuzy ..

Najgorsze jest to że ten przypadek itp. to nie jest wyjątek w polskich serwisach i sklepach komp. Takie zdolniachy tam pracują że szok.. i to nie tylko w jakis zwykłych ale także w tych "firmowych" gdzie na szyldach jest napis profesjonalizm, doświadczenie wieloletnie itd..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

joso a jakie masz mobo z odczytem diody termicznej i zabezpieczeniem przeciw spaleniu sie proca ??

Mam Epox'a 8kha+, zabezpieczeń tam chyba żadnych nie ma skory mi sie proc sfajczył :D
Z tego co mi wiadomo to ma zabezpieczenie że po przekroczeniu określonej temp. komp się wyłączy, jednak ono nie skutkuje jka nei założysz coolera, bo wtedy temp. za szybko rośnie by zadziałać mogło zabezpieczenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe byłem akurat trzeźwy, ale sie zachowałem jakbym nie był :D

Do Krakowa mam troche kilometrów. Na allegro patrze że są spoko ceny, chyba się tam rozejrze.

Co do tych zabezpieczeń to bodajże coś w biosie wcześniej ustawiałem, ale przed tym felernym startem zresetowałem ustawienia biosa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam mae pytanko związane z tym prockiem. Czy niedałoby się go jakoś wcisnąć do serwisu na wymianę. Nie ma na nim praktycznie żadnych śladów spalenia, już nawet nie śmierdzi :P Da się jakoś to wykryć że to z mojej winy było??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi