Crazy_Ivan Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Także człowiek uczy się na błedach jak w serwisie takie rzeczy robia niektórzy to co się dziwić niektórym zwykłym uzytkownikom :D... Dzizys, jak tacy goście mogą pracować w serwisie 8O toć to kompromitacja i wstyd. Ciekawe co na to jego szef (jeśli by się o tym dowiedzał). PS. Na benchmarku.pl były zdjecia tak "umiejetnie" załązonych radiatorów, tragedia, szkoda słów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Także człowiek uczy się na błedach jak w serwisie takie rzeczy robia niektórzy to co się dziwić niektórym zwykłym uzytkownikom :D... Dzizys, jak tacy goście mogą pracować w serwisie 8O toć to kompromitacja i wstyd. Ciekawe co na to jego szef (jeśli by się o tym dowiedzał). PS. Na benchmarku.pl były zdjecia tak "umiejetnie" załązonych radiatorów, tragedia, szkoda słów. Jest tam dwóch wspólwłaścicieli i jeden z nich to zakładał .. roofl :lol: :lol: :lol: Zazwyczaj inni to robią... Oczywiście jak powiedziałem im o CS to nie wiedzieli co to jest i musiałem im przez 5 minut rozrysowywac, tłumaczyć jak to wygląda i do czego to słuzy .. Najgorsze jest to że ten przypadek itp. to nie jest wyjątek w polskich serwisach i sklepach komp. Takie zdolniachy tam pracują że szok.. i to nie tylko w jakis zwykłych ale także w tych "firmowych" gdzie na szyldach jest napis profesjonalizm, doświadczenie wieloletnie itd.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joso Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 joso a jakie masz mobo z odczytem diody termicznej i zabezpieczeniem przeciw spaleniu sie proca ??Mam Epox'a 8kha+, zabezpieczeń tam chyba żadnych nie ma skory mi sie proc sfajczył :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 joso a jakie masz mobo z odczytem diody termicznej i zabezpieczeniem przeciw spaleniu sie proca ??Mam Epox'a 8kha+, zabezpieczeń tam chyba żadnych nie ma skory mi sie proc sfajczył :DZ tego co mi wiadomo to ma zabezpieczenie że po przekroczeniu określonej temp. komp się wyłączy, jednak ono nie skutkuje jka nei założysz coolera, bo wtedy temp. za szybko rośnie by zadziałać mogło zabezpieczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 joso a że się tak spytam ile wtedy miałeś promili ?? :P :) Zazdroszcze Ci takiego breloczka(choć sam nie będe próbował takiego sobie zrobić :) A jeśli chodzi o Antki 0,13 to jeśli jesteś z Krakowa to looknij do PCProjektu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joso Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Hehe byłem akurat trzeźwy, ale sie zachowałem jakbym nie był :D Do Krakowa mam troche kilometrów. Na allegro patrze że są spoko ceny, chyba się tam rozejrze. Co do tych zabezpieczeń to bodajże coś w biosie wcześniej ustawiałem, ale przed tym felernym startem zresetowałem ustawienia biosa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joso Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Mam mae pytanko związane z tym prockiem. Czy niedałoby się go jakoś wcisnąć do serwisu na wymianę. Nie ma na nim praktycznie żadnych śladów spalenia, już nawet nie śmierdzi :P Da się jakoś to wykryć że to z mojej winy było?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Szkoda że gwarancja tego nie uwzglednia :D Może ktoś chce kupić ? :twisted: Co za typ. :D Ale nie sprzedawaj zrob se breloczyk :D mozesz pokazac z drugiej strony jak przerobiles ten proc ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joso Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Tu jest jak zrobić podobny bryloczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Tu jest jak zrobić podobny bryloczek. wlasnie to juz widzialem, ale libero sie chwalil, ze jego jest duzo lepszy, wiec jestem ciekaw jak wyglada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...