Gość razorex Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) Zastanawiam się nad płytą główną: 1. MSI K8N Neo4 2. GIGABYTE GA-K8N-SLI 3. Abit AN8-V 4. ASUS A8V-E Wydaje mi sie że najlepszym rozwięzaniem jest ten Gigabyte ponieważ posiada już SLI, nie wiem tylko jak wygąda sprawa z OC na nim miałby pracowac AMD Athlon 3500+. co radzicie pozdr Edytowane 24 Stycznia 2006 przez razorex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) A ile kasy masz na to? Gigabyte to syf!! Edytowane 24 Stycznia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razorex Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Chciałbym nie przekroczyć 400zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 To ja taką polece Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 weź MSI albo DFI Infinity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawior33 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Dozbieraj troszke i kup sobie TTTTTĄĄĄĄĄ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Popieram Maciag. W tej cenie najlepszy będzie Epox 9NPA+ Ultra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razorex Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Może i na tego Epoxa sie zdecyduje ale on nie ma obsługi X2 a jak by sie keidyś wymieniło :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 A ile kasy masz na to? Gigabyte to syf!! eee no wypraszam sobie :D :angry: gigabyte to syf dla mnie to dobra firma od 5 lat jade na płytach głównych tego producenta i nie mialem z nimi zadnego problemu :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawik. Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 maruh im chodzi o OC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Może i na tego Epoxa sie zdecyduje ale on nie ma obsługi X2 a jak by sie keidyś wymieniło :rolleyes: Wystarczy aktualizacja biosu i już obsługuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 aha sory nie doczytałem;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) eee no wypraszam sobie :D :angry: gigabyte to syf dla mnie to dobra firma od 5 lat jade na płytach głównych tego producenta i nie mialem z nimi zadnego problemu :mur: Maruh tu chodzi o O/C i dla mnie te płyty są słabe w tym i tyle. Edytowane 24 Stycznia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...