Gość sensej17 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Witam! co sadzicie o tej plycie glownej pod celerona D s478 2,53@3,8ghz?? Oraz czy tak podkrecony celeron z 1gb ramu w dual wykozysta mozliwosci gf 7800gt? oraz czy do takiego zestawu wystarczy forton 400w?? z gory dzieki za odpowiedzi. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) zasiłke inną... a zamiast celerona weź athlona albo semprona na s.939 Edytowane 24 Stycznia 2006 przez milan655 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sensej17 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 ja juz mam tego celerona! w tej kwestii nie moge wybierac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin AMD Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Celeron wystarczy. Wszyscy mowia ze Celerony to slabiaki ale tak na prawde wydajnosc maja taka sama jak semprony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Celeron wystarczy. Wszyscy mowia ze Celerony to slabiaki ale tak na prawde wydajnosc maja taka sama jak semprony.Zgadzam się, ale tylko jeśli chodzi o Celerony D, a nie stare, zwkyłe Celerony... To znaczy i tak jest Sempron trochę szybszy, ale nie bardzo dużo. Za to stare Celerony mają w grach jakieś 2 - 3 RAZY mniejszą wydajność! Wiem bo miałem :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 forton 400w w zupelnosci starczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...